BBC'nin mini dizisi The War of the Worlds'ten ilk fragman geldi

The War of the Worlds dizisinden kareler.
The War of the Worlds dizisinden kareler.

Marslıların gezegeni işgal etmesini konu alan BBC'nin yeni mini dizisi The War of the Worlds'ten ilk fragman geldi. Uzun zamandır hazırlıkları süren dizi 3 bölümden oluşacak.

BBC, H. G. Wells tarafından yazılan ve daha öncesinden de sinemaya uyarlanan popüler kitap The War of the Worlds dizisinin ilk fragmanını yayınlandı. Uzun süredir bu proje için çalışan kanal, diziyi 3 bölüm olarak yayınlayacak.

Marslıların gezegeni işgalini anlatıyor

Kitaba bağlı olarak uyarlanan dizi Marslıların Dünya'yı istila etmesini anlatıyor. Dizi, İngiltere'nin Marslılar tarafından işgali sırasında, istiladan kaçmaya çalışan bir çiftin hayatı üzerinden şekillenecek. The War of the Worlds, toplamda 3 bölümden oluşan bir mini dizinin fragmanı yayınlandı.

Roman 1897 yılında piyasaya sürüldü

İlk olarak 1897 yılında piyasaya sürülen roman, popülaritesini 1938 yılında yaşadı. O yıllarda İngiltere halkını etkileyen roman bir süre sonra değerini kaybetmeye başladı. Kitap, 2005 yılında dünyaca ünlü yönetmen Spielberg tarafından sinema için uyarlandı. Başrolünde Tom Cruise'un bulunduğu film, dünya çapında büyük bir şöhrete sahip oldu.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >