Behzat Ç. bir 'internet' polisiyesi

Behzat Ç.'nin 9 bölümden oluşan yeni sezonu sadece BluTV'de
Behzat Ç.'nin 9 bölümden oluşan yeni sezonu sadece BluTV'de

Bir döneme damgasını vuran Ankara polisiyesi Behzat Ç. dizisi yeniden seyirciyle buluştu.

9 bölümden oluşan yeni Behzat Ç. dizisinin tüm yayın hakları BluTV'ye ait.

İzleyicilerin aklına gelen ilk soruysa BluTV'nin ücretsiz mi yoksa ücretli mi olduğu ve hangi kanalda yayınlanacağı oldu. BluTV tıpkı Netflix gibi aylık abonelik ile izlenebiliyor.

Bu yüzden platforma abone olmayanlar Behzat Ç.'yi izleyemeyecek diyebiliriz.

Erdal Beşikçioğlu'nun başrolünde oynadığı bir döneme damga vuran dizi Behzat Ç. yeni bölümleriyle seyircisi ile buluştu. BluTV de yayınlanan dizinin yeni sezonunda 9 bölüm yer alıyor. Diğer bir sezonda yer alan bütün bölümleri aynı anda yayınlanan diğer internet dizilerinin aksine her hafta 1 yeni bölüm şeklinde yayınlanıyor. Bunun sebebi olarak da dizinin daha uzun süre gündemde kalması olarak gösteriliyor.

Dizi herhangi bir televizyon kanalında yayınlanmayacak

Yeniden seyirci ile buluşmaya hazırlanan Behzat Ç. dizisi merakla bekleniyor. Temmuz ayında başlayacak olan dizinin tam tarihiyse belli değil. 9 bölüm olarak yayınlanan olan dizi herhangi bir kanalda verilmiyor.

Behzat Ç. yapımcıları daha önce Netflix görüştü ancak anlaşma sağlayamadı. Bu yüzden Dijital yayın platformu Netflix'e satılma şansı da olmayan diziyi BluTV abonesi olmayanlar izlemekte zorlanabilir.

Behzat Ç. 9 bölümlük olarak yayınlanacak ve herhangi bir kanalda yer almayacak.
Behzat Ç. 9 bölümlük olarak yayınlanacak ve herhangi bir kanalda yer almayacak.

BluTV nedir?

Dijital yayın platformu BluTV birbirinden farklı dizi, film ve camlı yayını reklamsız izlemenizi sağlayan bir dijital yayın platformudur. İlk 7 gün ücretsiz bir şekilde izlenebilen platformun abonelik ücretiyse 14.90. Telefonunuza indirebildiğiniz bu uygulamayı aynı zamanda televizyondan erişim sağlayarak da izleyebilirsiniz.

Netflix ve BluTV dijital yayın platformu olarak oldukça popüler. Ülkemizde de yoğun ilgiyle karşılaşılan platformların yerlisi olur mu? Detaylar için videomuzu izleyebilirsiniz.

BluTV'ye nasıl üye olunur?

Dijital yayın platformu BluTV'ye abone olmak için adınız, soyadınız ve e-posta adresinizle birlikte bir şifre belirlemeniz gerekiyor. Bu adımları takip ettikten sonraysa karşınıza ödeme planı çıkıyor. Ödeme yapacağınız kartın bilgilerini de girdikten sonra abonelik işlemleriniz tamamlanıyor. İlk hafta ücretsiz izleme imkanı sunan BluTV, aboneliği iptal etmek istemeniz durumunda hesabım sayfasına giderek bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Behzat Ç. BluTV üzerinden yayınlanacak. Ancak abone olmayanların izleme şansı zor görünüyor.
Behzat Ç. BluTV üzerinden yayınlanacak. Ancak abone olmayanların izleme şansı zor görünüyor.

Dizinin oyuncu kadrosu korundu

6 yıl aradan sonra seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanan Behzat Ç. dizisinin yeni bölümlerinin hazırlığı tüm hızıyla devam ediyor. BluTV üzerinden yayınlanacak olan dizi 40'ar dakikalık 9 bölümden oluşacak.

Erdal Beşikçioğlu ve eski oyuncu kadrosu dizinin yeni bölümleriyle birlikte geri dönüyor.
Erdal Beşikçioğlu ve eski oyuncu kadrosu dizinin yeni bölümleriyle birlikte geri dönüyor.

Yeni bölümlerde başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu’na eski ekip arkadaşları İnanç Konukçu, Ege Aydan ve Nejat İşler eşlik edecek.

Yurt dışına satışı olabilir

Gazeteci ve yazar Sina Koloğlu,Milliyet gazetesinde yazdığı yazısında Behzat Ç. dizisinin şimdiden dünya pazarına girdiğini söyledi. Koloğlu;

  • ''Behzat Ç., şimdi paralı kanalda yayınlanacak. Dizinin yurt dışı satış çalışmaları da şimdiden başladı. Haberler, yabancı televizyon sektörüyle ilgili bilgi veren internet sitelerinde yayılmaya başladı. Şöyle de bir detay veriliyor; Behzat Ç.’nin yeni bölümlerinin çekileceği duyulduktan sonra, geçtiğimiz hafta sonu sosyal medya üzerinden diziyle ilgili, 3 milyon kişinin bu dönüşü konuştuğu tahmin ediliyor'' dedi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >