Behzat Ç'nin '70 dakikalık sezon finalinin' fragmanı yayınlandı

Behzat Ç. dizisi uzun bir aradan sonra yeni bölümleriyle BluTV'den yayınlanmaya başladı.
Behzat Ç. dizisi uzun bir aradan sonra yeni bölümleriyle BluTV'den yayınlanmaya başladı.

Bir döneme damgasını vuran, Ankara polisiyesi Behzat Ç. dizisinin 70 dakikalık sezon finalinin fragmanı yayınlandı. 8 bölümü seyirciyle buluşan dizinin sezon finaliyse 19 Eylül'de yayınlanacak.

Türk dizi sektörünün efsaneleri arasına giren Behzat Ç. yıllar sonra tekrar yayınlanmaya başladı. BluTV üzerinden yayınlanan dizi 9 bölüm olarak planladı.

8 bölümü yayınlanan yapım 19 Eylül'de sezon finali verecek.

Sezon finali fragmanı yayınlandı

Erdal Beşikçioğlu'nun başrolünde oynadığı Behzat Ç. 6 yıl aradan sonra BluTV'de izleyici ile buluştu. Dijital platform üzerinden yayınlanan dizi sadece BluTV üzerinden izlenebiliyor. Bölüm sayısı 9 olarak belirlenen dizinin 8 bölümü yayınlandı.

BluTV, Behzat Ç.'nin 9. bölümü için resmi YouTube kanalı üzerinden bir fragman yayınladı ve 19 Eylül 2019 tarihinde yayınlanacak bölümün Behzat Ç.'nin sezon finali olacağını duyurdu.

'Bu işi özlemle bekledik'

Dizinin başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu, seyircilerin uzun bir aradan sonra hikayede tekrar aradıklarını bulabileceklerine işaret ederek, "Yönetmek bir işin hangi açıdan, nasıl çekileceğini göstermek değil. Yönetmen demek bir durumu yönetmen demek. Serdar Ağabey bu dizide zor olan durumu çok iyi idare etti ve ortaya da hepimizin özlemle beklediği bir iş çıktı. Seyirci de bırakmadı işi." dedi.

Beşikçioğlu, diziye 6 yıl boyunca özlem duyduklarını dile getirerek, "Oynamayı, oynarken üretmeyi çok özlemişiz. Ustalıkları çok özlemişiz. Her bir oyuncu birbirine bu özlemle baktığı zaman ortaya çok enteresan bir iş çıkmış. Usta bu zor durumu çok iyi idare etmiş." değerlendirmesinde bulundu.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >