Behzat Uygur: Set çalışanları ile yemek yemeyen 'starlar'

Behzat Uygur, tiyatro oyunları ile gündeme geliyor.
Behzat Uygur, tiyatro oyunları ile gündeme geliyor.

Son zamanlarda yemek konusunda mütevazilik tartışmaları gündeme gelmeye başladı. Özellikle bazı sanatçılar İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından gelişen bu tartışmalara destek oldu. Bu desteğe karşılık ise bir eleştiri tiyatro sanatçısı Behzat Uygur'dan geldi. Uygur sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda ''Set çalışanları ile yemek yemeyen starlar'' diyerek tepkisini dile getirdi.

Nejat Uygur'un oğlu tiyatro sanatçısı Behzat Uygur, son zamanlarda herhangi bir proje ile ekranda ye almıyor. Kardeşi Süheyl Uygur ile birlikte yaptığı programlarla adından söz ettiren Uygur şu günlerde Twitter'da yaptığı bir paylaşımla konuşulmaya başlandı.

'Set çalışanları ile yemek yemeyen starlar'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, belediyenin yemekhanesinde çıkan yemeklerle alakalı gündeme gelen mütevazi ve ortak yemek kapsamında bazı sanatçılarda sosyal medya hesabından paylaşım yaparak bu konuya destek oldu. Ancak başarılı tiyatro sanatçısı Behzat Uygur, Twtitter hesabından yaptığı bir paylaşımla,

''Set çalışanları ile aynı yemeği yemeyen ‘starlar’ helal olsun diyor" diyerek ünlü isimleri eleştirdi.

Bir nesil onlarla büyüdü

Onlar NejatUygur gibi bir ustanın hem öğrencisi hem de çocuklarıydı. Birçok kişi için şanslı olsalar da aslında zor bir külfetti çünkü babalarını temsil ediyorlardı. Behzat ve Süheyl Uygur kardeşleri çoğu çocuğun geçmişinde yer alan usta oyuncular arasında bulunuyor. Sundukları programlarla akıllara kazınan ikili uzun zamandır ekranda yer almıyor.

Süheyl Uygur ve Behzat Uygur.
Süheyl Uygur ve Behzat Uygur.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >