Berkay Şahin kaldığı otelde istenmeyen müşteri ilan edildi

Berkay Şahin, son zamanlarda yaşadığı tatsız olaylarla gündeme geliyor.
Berkay Şahin, son zamanlarda yaşadığı tatsız olaylarla gündeme geliyor.

Futbolcu Arda Turan ile yaşadığı sorunla gündeme gelen Berkay Şahin'in başındaki dertler bitmek bilmiyor. Gelen bilgilere göre Şahin konserden önce kalmak için gittiği otelde istenmeyen müşteri ilan edildi. Şarkıcı ise bu tavır karşısında hamile eşinin mağdur edildiği gerekçesiyle otel yetkililerine dava açtı.

Arda Turan'la kavga eden ve bu kavganın ardından burnu kırılarak mahkemelik olan Berkay Şahin'in dava süreci hala devam ediyor. Şahin ve Turan arasındaki olaylar henüz sonuçlanmamışken şarkıcı bu kez başka bir olayla gündeme geldi.

İstenmeyen müşteri

İddiaya göre; hamile eşi ile konser saatine dakikalar kala başka otel aramak zorunda kalan Berkay Şahin, dinlenme fırsatı bulamadan sahneye çıktı. Popçu, itibarının zedelendiğini ve eşinin kabus gibi bir gece geçirmesi nedeniyle rahatsızlandığını söyleyerek otele dava açtı. Şahin, müşteriler tarafından istenmeyen müşteri ilan edildi.

Berkay Şahin'in eşi Özlem Ada Şahin ve kızları.
Berkay Şahin'in eşi Özlem Ada Şahin ve kızları.

Dava açtı

Berkay Şahin, eşinin hamile olduğu dönemde mağdur edildiğini ileri sürerek, otele 150 bin liralık tazminat davası açtı. Otel yetkilileri ise "Berkay mağdur edebiyatıyla para kazanmaya çalışıyor" dedi.

Dilekçede; Berkay ve ailesinin geldiği gün otelin tamamen dolu olduğu ve şarkıcının otele iftira attığı belirtilerek, otelin olayda herhangi bir kusuru olmadığı ve Berkay'ın manevi tazminat adı altında zenginleşme aracı olarak fahiş değerde dava açtığı kaydedildi.

Berkay Şahin, eşinin mağdur edildiğini söyledi.
Berkay Şahin, eşinin mağdur edildiğini söyledi.

Problemli müşteri

Otelde problemli müşteri şeklinde bir kategorize yapılmadığını belirten otel yetkilileri, davanın reddini talep etti. Dava, ilerleyen günlerde Tüketici Mahkemesi'nde görülecek.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >