Beyaz ve Hadise'nin 10 yıl önceki hali ortaya çıktı

Ünlü sanatçı Hadise ve Beyazıt Öztürk, yarışmacılar karşısında kıyasıya rekabet ediyor.
Ünlü sanatçı Hadise ve Beyazıt Öztürk, yarışmacılar karşısında kıyasıya rekabet ediyor.

Ekranların sevilen yarışması O Ses Türkiye'nin jüri üyeleri Beyazıt Öztürk ile Hadise'nin, 10 yıl önce Beyaz Show'da çekilen fotoğraf karesi ekranlara geldi. Ünlü isimlerin eski fotoğraflarını gören hayranları, şaşkınlıklarını gizleyemedi.

O Ses Türkiye yarışmasının jüri üyeleri Beyazıt Öztürk ile Hadise Açıkgöz'in 10 yıl önce çekilen fotoğrafı, stüdyoda kahkaha tufanına neden oldu.

  • O Ses Türkiye yarışmasının jüri üyeleri Beyazıt Öztürk ile Hadise'nin 10 yıl önce çekilen Beyaz Show'daki fotoğraf karesi ekran başındaki ve stüdyodaki izleyicileri hayrete düşürdü.

Hadise, ortaya çıkardığı fotoğraf karesinin hikayesini şu ifadelerle anlattı:

  • "Geçen gün sosyal medyada bu fotoğraf karesini gördüm ve programa ilettim. Beyaz ile benim Eurovision'a gitmeden önceki halimiz. Bu montaj çok hoşuma gitmişti."

Beyazıt Öztürk, Hadise ile olan fotoğraf karesini görünce şaşkınlığını gizleyemeyerek, "O zaman daha iyiymişiz" yorumunu yaptı.

Aldıkları ücretler dudak uçuklattı
Acun Ilıcalı'nın sunumuyla gerçekleşen O Ses Türkiye, yeni sezona Beyazıt Öztürk ve Seda Sayan sürprizi ile merhaba dedi. Ekranların sevilen programı, son olarak jüri üyelerinin aldığı ücretlerle gündem oldu.
Aldıkları ücretler dudak uçuklattı Acun Ilıcalı'nın sunumuyla gerçekleşen O Ses Türkiye, yeni sezona Beyazıt Öztürk ve Seda Sayan sürprizi ile merhaba dedi. Ekranların sevilen programı, son olarak jüri üyelerinin aldığı ücretlerle gündem oldu.
Hadise 70 bin, Beyaz 90 bin alıyor
Murat Boz bölüm başına 70 bin TL,Hadise'nin de bölüm başı 70 bin TL,Seda Sayan bölüm başına 70 bin TL,Beyazıt Öztürk bölüm başına 90 bin TL alıyor.
Hadise 70 bin, Beyaz 90 bin alıyor Murat Boz bölüm başına 70 bin TL,Hadise'nin de bölüm başı 70 bin TL,Seda Sayan bölüm başına 70 bin TL,Beyazıt Öztürk bölüm başına 90 bin TL alıyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >