Bildiğiniz takdirde havanıza hava katacak en iyi yabancı diziler

Chilling Adventures of Sabrina

Tüm dünyada oy sistemi ile belirlenen IMDb verilerine göre, yabancı dizilerin 10'luk sistemdeki puanları belli oldu. Peki bu verilere göre listenin en çok izlenen yapımları hangileri? Haydi gelin bu soruya yanıt bulalım.

Yabancı bir diziye başlamak istiyorsunuz fakat neyi, neden izleyeceğinizi bilmiyor musunuz? Bu sorunuza yanıt vermek için, iş bu içeriğimizi ve izlenebilecek Netflix dizileri içeriklerini hazırladık.

Bu içerik, ImDb verilerine göre en iyi yabancı dizileri listelemektedir. Kim bilir belki de bu dizilerden bazılarını daha önce hiç duymadınız.

Game of Thrones 
Final sezonuna giren Game of Thrones, 9.7'lik puanıyla zirveye yerleşiyor. George R. R. Martin'in epik fantezi serisi Buz ve Ateşin Şarkısı'ndan uyarlanmış olan dizi, adını serinin ilk kitabı olan Taht Oyunları'ndan almakta.
Game of Thrones Final sezonuna giren Game of Thrones, 9.7'lik puanıyla zirveye yerleşiyor. George R. R. Martin'in epik fantezi serisi Buz ve Ateşin Şarkısı'ndan uyarlanmış olan dizi, adını serinin ilk kitabı olan Taht Oyunları'ndan almakta.
The Haunting of Hill House
Bir Netflix dizisi olan The Haunting of Hill House, 9.0'lık puanıyla listenin ikinci sırasında yer alıyor. Tepedeki Ev adını taşıyan dizinin genel konusu şöyle, 'Geçmiş ve günümüzden görüntülerle, dağılmış bir aile eski evlerinin akıldan çıkmayan anılarıyla ve onları o evden uzaklaştıran korkutucu olaylarla yüzleşir.'
The Haunting of Hill House Bir Netflix dizisi olan The Haunting of Hill House, 9.0'lık puanıyla listenin ikinci sırasında yer alıyor. Tepedeki Ev adını taşıyan dizinin genel konusu şöyle, 'Geçmiş ve günümüzden görüntülerle, dağılmış bir aile eski evlerinin akıldan çıkmayan anılarıyla ve onları o evden uzaklaştıran korkutucu olaylarla yüzleşir.'
Marvel's Daradevil
Yine bir Netflix projesiyle beraberiz. Marvel dünyasını sevenlerin ilgisini çeken yapım, ImDb verilerine göre 8.7 puanda. Dizinin genel konusu şöyle, 'Küçükken kör kalan Matt Murdock, New York'un Hell’s Kitchen bölgesinde, gündüzleri bir avukat, geceleriyse Süper Kahraman Daredevil olarak adalet için savaşmaktadır.'
Marvel's Daradevil Yine bir Netflix projesiyle beraberiz. Marvel dünyasını sevenlerin ilgisini çeken yapım, ImDb verilerine göre 8.7 puanda. Dizinin genel konusu şöyle, 'Küçükken kör kalan Matt Murdock, New York'un Hell’s Kitchen bölgesinde, gündüzleri bir avukat, geceleriyse Süper Kahraman Daredevil olarak adalet için savaşmaktadır.'
The Walking Dead
Hikâyesi, Robert Kirkman, Tony Moore ve Charlie Adlard 'ın aynı adlı çizgi romanına dayanan dizi, Netflix yapımı olmayıp listede yer alan işlerden biri. Dizinin puanı 8.4.
The Walking Dead Hikâyesi, Robert Kirkman, Tony Moore ve Charlie Adlard 'ın aynı adlı çizgi romanına dayanan dizi, Netflix yapımı olmayıp listede yer alan işlerden biri. Dizinin puanı 8.4.
Titans
Fantastik işleri sevenlerin ilgi göstereceği Titans, süper kahramanlar ve üstün güçleriyle seyircisini çağırıyor. Dizinin aldığı puan 8.2.
Titans Fantastik işleri sevenlerin ilgi göstereceği Titans, süper kahramanlar ve üstün güçleriyle seyircisini çağırıyor. Dizinin aldığı puan 8.2.
American Horror Story
'Antoloji serisi olarak tanımlanan American Horror Story'in her sezonu, farklı bir dizi karakter, mekâna ve 'başı, ortası ve sonu' olan bir öyküye sahip olan bağımsız bir mini dizi olarak tasarlandı' şeklinde tanımlanan dizi, 8.1 puanla listede altıncı sırada yer alıyor.
American Horror Story 'Antoloji serisi olarak tanımlanan American Horror Story'in her sezonu, farklı bir dizi karakter, mekâna ve 'başı, ortası ve sonu' olan bir öyküye sahip olan bağımsız bir mini dizi olarak tasarlandı' şeklinde tanımlanan dizi, 8.1 puanla listede altıncı sırada yer alıyor.
Chilling Adventures of Sabrina
Netflix'in listeye damgasını vurduğu bir gerçek. Nitekim 8 puanla listenin yedinci sırasında yer alan Chilling Adventures of Sabrina da bunun bir kanıtı. Dizinin genel konusu şöyle, 'Yarı insan yarı cadı Sabrina, aile mirası Gecenin Kilisesi ile ölümlü gençlerin dünyası arasında kendine yer bulmaya çalışırken sihir ve haylazlık bir araya geliyor.'
Chilling Adventures of Sabrina Netflix'in listeye damgasını vurduğu bir gerçek. Nitekim 8 puanla listenin yedinci sırasında yer alan Chilling Adventures of Sabrina da bunun bir kanıtı. Dizinin genel konusu şöyle, 'Yarı insan yarı cadı Sabrina, aile mirası Gecenin Kilisesi ile ölümlü gençlerin dünyası arasında kendine yer bulmaya çalışırken sihir ve haylazlık bir araya geliyor.'
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >