Bir ekran fenomeni haline gelen Beyaz Show'un yayın hayatı bitti

Bir ekran fenomeni haline gelen ​Beyaz Show'un yayın hayatı bitti

20 yılı aşkın süredir ekran macerasını sürdüren Beyaz Show programı, yayın hayatına son noktayı koydu.

20 yılı aşkın süredir Beyazıt Öztürk'ün sunumuyla ekrana gelen Beyaz Show'un yayın hayatına son verildi. HT Magazin yazarı Mustafa Doğan, köşesinde yer verdiği bu haberle ilgili şu ifadeleri kullandı, "Nisan sonu programın yayınına aniden ara verilmesi de bundandı. Ama final kararını o değil, yeni yönetim aldı."

Beyazıt Öztürk
Beyazıt Öztürk

Doğan'ın yazısındaki ilgili kısım şu şekilde, "Kanal D'nin simge programlarından, olmazsa olmazlarındandı 'Beyaz Show'. Son yıllarda eski tadını vermiyordu belki ama alternatifi de yoktu. Beyaz zaman zaman yorulduğunu hissettirse de cuma akşamlarının tadı tuzuydu. İşte ekranlarımızın en uzun soluklu talk show'unun Kanal D macerası resmen bitti."

Beyaz Show
Beyaz Show

"Aslında en verimli döneminde ünlü şovmen. Yılların birikimi ve tecrübesi var. Doğru bir ekiple buluşursa eski şaşalı günlerine dönmesi işten bile değil. Duyduğuma göre Beyaz'ın da niyeti bir sezon ara verip sonra ekrana dönmekmiş. Biraz dinlenip kendini özletmesi iyi bir fikir olabilir. Tabii yeni sezona daha çok zaman var. Bu arada aklını çelecek bir teklif de pekâlâ gelebilir. Bekleyip birlikte göreceğiz. Fakat bir gerçek var ki; emeklilik için çok ama çok erken!"

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >