Bir Zamanlar Hollywood'da filmi mini dizi olacak: Yeni versiyonu 4 saat 20 dakika

​Bir Zamanlar Hollywood'da filmi mini dizi olacak
​Bir Zamanlar Hollywood'da filmi mini dizi olacak

● Quentin Tarantino, Bir Zamanlar Hollywood'da filminin 72. Cannes Film Festivali’nde gösterilen versiyondan daha uzun olabileceğini açıkladı.

● 23 Ağustos’ta vizyona giren filmin Cannes’da gösterilen versiyonu 2 saat 39 dakikaydı.

● Quentin Tarantino, Bir Zamanlar Hollywood'da filminin, 4 saat 20 dakikalık uzun versiyonunu mini dizi şeklinde hazırlamak için Netflix’le görüşmeler halinde. Filmin yıldızlarından Brad Pitt iddiaları doğruladı.‬

Amerika Birleşik Devletleri sinemalarında gösterime girdiği andan itibaren çok sayıda izleyiciyi salonlara çekmeyi başaran Bir Zamanlar Hollywood'da, Tarantino'nun özel işlerinden biri konumuna ulaştı.

Brad Pitt, başrollerini Leonardo DiCaprio ve Margot Robbie ile paylaştığı Bir Zamanlar Hollywood’da filminin 4 saat 20 dakikalık mini diziye dönüşeceğini söyledi.

Bir Zamanlar Hollywood'da, dev oyuncu kadrosuyla dikkati çekiyor.
Bir Zamanlar Hollywood'da, dev oyuncu kadrosuyla dikkati çekiyor.

Filmin son hali 4 saat 20 dakika

Quentin Tarantino’nun yönetmenliğini üstlendiği Bir Zamanlar Hollywood’da filmi hala vizyonda ancak bir mini diziye dönüşebileceği haberi geldi.

Filmin başrol oyuncularından Brad Pitt, New York Times gazetesine verdiği röportajda, Tarantino’nun filmin dizi versiyonuna sıcak baktığını, yeni bir mini dizi üzerinde konuştuğunu belirtti.

 Filmin başrol oyuncularından Brad Pitt
Filmin başrol oyuncularından Brad Pitt

Pitt, Tarantino’nun fantastik Manson cinayeti hikayesinin dizi versiyonunun çok başarılı olacağını söyleyerek, “Genç nesil çok daha hızlı bir şekilde çok fazla bilgi almaya alışkın. İstedikleri kadar izleyebilecekleri kısa bir diziyi izlemeye daha yatkın olduklarını ya da sıkıldıklarında kapattıklarını görüyorum” dedi.

Tarantino’nun Hateful Eight filmi
Tarantino’nun Hateful Eight filmi

Tarantino’nun 2015 yapımı Hateful Eight filminin dört bölümlük dizi versiyonu, Netflix’te yayınlanmıştı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >