Birol Güven müjdeyi verdi: Seksenler yeni sezonuyla geri dönüyor

Seksenler dizisi seyircisinden gelen yoğun talebin ardından ekranlara geri dönüyor.
Seksenler dizisi seyircisinden gelen yoğun talebin ardından ekranlara geri dönüyor.

6 sezon boyunca TRT ekranlarında yayınlanan ve reyting rekortmeni olan Seksenler dizisi final kararıyla herkesi şaşırtmıştı.

Son bölümünden sonra seyircisinin geri dönme talebiyle karşılaşan dizi, yeniden ekranda olmaya hazırlanıyor.

Seksenler dizisinin yapımcılığını üstlenen Birol Güven Twitter hesabından senaryoyu paylaşarak, ''Yazmaya başladık'' dedi.

Sosyal medya üzerinden diziye dair detayları paylaşmayı ihmal etmeyen Güven, eski oyuncu kadrosuyla birlikte yeni isimlerle de görüşmeye başladığını belirtti.

TRT ekranlarında 6 sezon boyunca devam eden Seksenler adını unutulmaz diziler arasına yazdırmayı başardı. 1980 dönemine dair yaşamı ele alan dizi, konusu ve oyuncu kadrosuyla yayınlandığı günden itibaren final zamanına kadar reyting rekortmeni olmayı başardı.

Ancak 228. bölümde final vererek herkesi üzen dizi seyircisinden gelen yoğun talep üzerine ekranlara geri dönme kararı aldı.

Birol Güven müjdeli haberi duyurdu

228. bölümüyle ekrana vedan eden Seksenler dizisi Ekim ayı itibariyle geri dönmeye hazırlanıyor. Final kararının ardından seyircisinin yoğun talebiyle karşılaşan dizi ekibi bu ilgiyi karşılıksız bırakmadı. Yapımcı Birol Güven Twitter hesabından dizinin senaryosunu paylaşarak, ''Yazmaya başladık'' dedi.

Seksenler dizisinin konusu

TRT'nin efsane dizilerinden biri olan Seksenler konusuyla herkesin beğenisini kazanmıştı.

1980 dönemine ve o yıllarda olan yaşantıya değinen dizi bazen güldüren bazen hüzünlendiren sahneleriyle dikkati çekti. Yapımcılığını Birol Güven'in üstlendiği başarılı dizinin oyuncu kadrosu da usta isimlerden oluşuyor.

Seksenler dizisinin aynı oyuncu kadrosuyla geri dönmesi bekleniyor
Seksenler dizisinin aynı oyuncu kadrosuyla geri dönmesi bekleniyor

Birol Güven'in veda konuşması

228. bölümüyle ekrana veda eden Seksenler dizisinin yapımcısı Birol Güven, "İzleyiciyi hatıralarıyla gülümsetmeye çalıştık ve onlar da bizi altı sezon boyunca yalnız bırakmadı. Böyle bir dizi ancak TRT ekranlarında olabilirdi. Seksenler TRT’ye çok yakıştı. TRT yönetimine çok teşekkür ederiz” diye konuşmuştu.

Birol Güven
Birol Güven

Birol Güven'den Seksenler paylaşımı

Yapımcı Birol Güven Twitter hesabından Seksenler dizisine dair paylaşımlar yapmayı ihmal etmiyor. Dizinin başlayacağına dair gönderiler yapan Güven,''Gün gelecek Seksenler tekrar başlayacak. Seksenler dizisinin efsane karakteri komiser Rıza’yı canlandıran, başarılı oyuncu arkadaşımız Onur Dilber ile görüşmelere yeniden başladığımızı borsaya bildirdik'' diyen yapımcı, ''Bana en çok sorulan soru; " Seksenler devam edecek mi? Evet devam edecek inşallah. Ama yeni hikayelerle ve muhteşem oyuncu kadromuzun yanına yeni oyucu arkadaşlarımızın ilavesiyle. Çok yakında'' diyerek aylar önce müjdeyi verdi.


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >