Black Mirror'un 5. sezon fragmanı yayınlandı: 3 yeni bölümle geliyor

Black Mirror 3 bölüm olarak yayınlanacak.
Black Mirror 3 bölüm olarak yayınlanacak.

Netflix'te yayınlanan Black Mirror'un 5. sezonu sadece 3 bölümden oluşacak. Bu sezon kadroda Miley Cyrus gibi güçlü isimleri göreceğiz. Dünyaca ünlü yıldızın diziye dahil olması şimdiden heyecan yarattı. 5 Haziran'da seyirci ile buluşmaya hazırlanan dizinin fragmanı da çıktı.

Black Mirror: Bandersnatch'in dünyanın ilk etkileşimli video içeriği olduğu için büyük ilgi çekti. 5. sezonu yayınlanan dizi 3 bölüm olarak izleyicisinin karşısında olacak. Kadrosunun güçlü olmasıyla merak uyandıran dizinin fragmanı yayınlandı.

Miley Cyrus kadroda

Black Mirror’ın 5. sezonu 5 Haziran’da yayınlanacak ve yalnızca üç bölümden oluşacak. Netflix, bölüm sayısının azlığını güçlü bir kadro ile kapatabileceğini düşünüyor. Black Mirror’ın 5. sezonunda Anthony Mackie, Andrew Scott, Yahya Abdul-Mateen II, Topher Grace, Nicole Beharie, Angourie Rice ve Miley Cyrus gibi güçlü isimleri karşımızda göreceğiz.

Miley Cyrus.
Miley Cyrus.

Fragmanı çıktı

Dizinin 5. sezon kadrosunda en fazla dikkat çeken isim ise dünyaca ünlü pop yıldızı Miley Cyrus oldu. Cyrus dizide daha fazla üne sahip olmak için büyük bir değişim geçiren bir pop yıldızını canlandıracak. 5. sezonda yine akıllı telefonlar ve genişleyen sosyal ağlarla ilgili pek çok ütopik senaryolar karşımıza çıkacak. Dizinin fragmanı ise izleyicisinin beğenisine sunuldu.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >