"Boşanma Sanatı" sergisiyle eşyalarını sattı

​Russell Crowe
​Russell Crowe

Russell Crowe, 2012 yılından beri ayrı yaşadığı eşiyle boşandı. Eşyalarını açık arttırmayla satan olan ünlü aktörün sergisinin adı "Boşanma Sanatı"

2012'den bu yana ayrı yaşadığı şarkıcı eşi Danielle Spencer'dan boşandı. 1 yıldır süren mahkemenin sonuçlanmasının ardından Avustralyalı aktör, 15 yıllık evliliğinin bitişini bir açık arttırmayla halka açtı.

15 yıllık birikimi sattı

Russell Crowe, filmlerinde kullandığı eşyalar, koleksiyonlarının bazı parçaları, kendisinin ve eşi Danielle Spencer'ın taktığı birtakım değerli aksesuarları içeren 227 parçayı açık artırmayla satıyor.

Russell Crowe - Danielle Spencer
Russell Crowe - Danielle Spencer

Sergi doğumgünü ve evlilik yıl dönümünde gerçekleşti

Müzayede, "Boşanma Sanatı" adıyla Sotheby's Avustralya tarafından, ünlü aktörün doğum günü ve evlilik yıl dönümü olan 7 Nisan'da gerçekleştirildi.

Gladyatör zırhı

227 parçanın içerisinde en çok dikkat çekenler ise aktöre Oscar heykelciğini getiren 2000 yapımı "Gladyatör" filminde kullandığı zırh, kılıç, gerçek boyutlarında at heykelleri ve arena savaşında kullanılan at arabası da var.

Russell Crowe
Russell Crowe

Açık artırmaya çıkarılacak parçalar

Russell Crowe'un, Gladyatör filminde canlandırdığı Maximus karakterinin giydiği zırh. Filmde kullanılan gerçek boyutlu at heykeli. Yine filmde kullanılan at arabası. Filmin kaplan güreşi sahnesin kullanılan kılıç. 2003 yapımı "Master and Commander" filminde Crowe'un canlandırdığı Captain Jack Aubrey karakterinin çaldığı keman. Captain Jack Aubrey'nin üniforması. 2010'da çekilen Robin Hood filminde Robin Longstride'ın giydiği tunik. 2005 yapımı "Cinderalla Man" filminde kullanılan boksör bornozu. Aynı filmde kullanılan koruyucu boxer. Boksör ayakkabıları.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >