Boxun Yıldızları'nın kazananları belli oldu

genel
genel

TV8'de ekranlarında başlayan Boxun Yıldızları'nda ilk hafta maçlarını kazana ünlüler belli oldu.

Dün akşam TV8'de ekranlarında başlayan Boxun Yıldızları yarışması büyük bir mücadelelere sahne oldu. Ünlüleri kendi aralarında yaptığı box maçları izleyenleri ekrana kilitledi. Boxun Yıldızları yarışmasının ilk hafta maçlarında kazanan ünlü isimler belli oldu.

Boxun Yıldızları'nda ilk hafta eşleşmeleri Sahra - Aycan, Çılgın Sedat - Ateş Fatih Uçan, Berna - Ayşıl, Şenol - Sami, Asena - Fulya, Ramazan - Baki, Doğuş - Bülent şeklinde olmuştu. TV8'de Cuma akşamı canlı yayında ekrana gelen Boxun Yıldızları'nı kazanan ünlüler belli oldu. Dilara Gönder'in sunduğu programı Adem Kılıççı ve Bilgehan Demir yorumladı.

Boxun Yıldızları programında Baki Mercimek ve Ramazan Kalyoncu karşı karşıya geldi. İşte kazanan isim ise eski futbolcu Baki Mercimek oldu.

Çılgın Sedat ve Ateş Fatih Uçan arasındaki maçını ise teknik nakavt ile Çılgın Sedat kazandı. Şenol İpek ise ilk maçtaki rakibi Sami Levi'yi mağlup etmeyi başardı. Şarkıcı Doğuş ile Bülent Çetinaslan mücadelesinin galibi de Doğuş oldu.

Boxun Yıldızları'nda Asena ve Fulya Keskin karşı karşıya geldi. Nefes kesen mücadeleyi kazanan isim Fulya Keskin oldu. Sahra Işık ise sert geçen mücadele sonrasında rakini Aycan Demirci'yi yenerek ilk galibiyetini aldı. Kızlarda eski Survivor Berna Candalbek ile Ayşıl Özaslan mücadelesinin galibi ise Berna oldu.

Sancaktepe Taha Akgül Kapalı Spor Salonu'ndan canlı olarak yayınlanan Boxun Yıldızları'nda ilk hafta müsabakaları sonrasında Kadınlar'da Fulya Keskin, Sahra Işık ve Berna Candalbek 1'er galibiytle ilk 3 sırada yer aldı.

Erkeklerde ise Baki Mercimek, Çılgın Sedat, Şenol İpek ve Doğuş aldıkları galibiyetlerle ilk 4 sırada yer aldı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >