Bu bir dehşet! Yanan uçağa binen ünlü isim bakın kim çıktı

Uçak
Uçak

Atatürk Havalimanı'na zorunlu iniş sırasında sürüklenerek yanan uçağa binen ünlülerden birinin de oyuncu Erkan Petekkaya olduğu ortaya çıktı.

Atatürk Havalimanı'na zorunlu iniş sırasında sürüklenerek yanan uçağa binen ünlülerden birinin de oyuncu Erkan Petekkaya olduğu ortaya çıktı. Yeni dizisi "Kayıt Dışı"nın çekimleri sırasında yanan uçağa binerek uçan Petekkaya, uçuş sırasında yaşadıklarını Uçan Kuş'a telefonla bağlanarak anlattı.

Erkan Petekkaya da uçaktaydı!

                                    Atatürk Havalimanı'na iniş yaparken pistten çıkan ve yanan jetin geçtiğimiz hafta bir dizde yer aldığı görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde ünlü oyuncu Erkan Petekkaya’nın rol icabı uçağa bindiği görülüyor.


İstanbul Atatürk Havalimanı’nda kalkıştan hemen sonra acil iniş yapan ve yanan uçağın geçtiğimiz hafta ilk bölümü yayımlanan ve ünlü oyuncu Erkan Petekkatya'nın oynadığı "Kayıt Dışı" adlı dizide kullanıldığı ortaya çıktı. Rol icabı Afganistan uçuşu için kullanılan uçağın dizide yer alan görüntülerinde ünlü oyuncu Petekkaya'nın uçağa bindiği görülüyor.
Erkan Petekkaya da uçaktaydı! Atatürk Havalimanı'na iniş yaparken pistten çıkan ve yanan jetin geçtiğimiz hafta bir dizde yer aldığı görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde ünlü oyuncu Erkan Petekkaya’nın rol icabı uçağa bindiği görülüyor. İstanbul Atatürk Havalimanı’nda kalkıştan hemen sonra acil iniş yapan ve yanan uçağın geçtiğimiz hafta ilk bölümü yayımlanan ve ünlü oyuncu Erkan Petekkatya'nın oynadığı "Kayıt Dışı" adlı dizide kullanıldığı ortaya çıktı. Rol icabı Afganistan uçuşu için kullanılan uçağın dizide yer alan görüntülerinde ünlü oyuncu Petekkaya'nın uçağa bindiği görülüyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >