Bu hafta beyaz perdede bizi bekleyen filmler

Bu hafta vizyona 6 yabancı film giriyor.

Bu hafta 6 yabancı film vizyona giriyor. Sinemaseverlerin merakla beklediği birbirinden güzel yapımların yer aldığı bu hafta vizyonda yer alan filmler ve detayları hakkındaki bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.

Film tutkunlarının merakla beklediği, bu hafta vizyona girecek 6 film, oyuncu kadroları ve içerikleri hakkında bilgileri bu haberde bulabilirsiniz. İşte bu hafta vizyona girecek 6 film...

Creed 2: Efsane Yükseliyor
Sylvester Stallone ve Michael B. Jordan'ın başrollerini paylaştığı, 2015 yapımı "Creed: Efsanenin Doğuşu" adlı filmin devam halkası "Creed 2: Efsane Yükseliyor", Rocky Balboa'nın eğitmenliğinde çıkış yakalayan Adonis Creed'in, Rocky'nin en büyük rakiplerinden ve babası Apollo Creed'in ölümünden sorumlu olan Ivan Drago'nun oğlu Viktor Drago ile karşılaşmasını konu ediniyor.
Creed 2: Efsane Yükseliyor Sylvester Stallone ve Michael B. Jordan'ın başrollerini paylaştığı, 2015 yapımı "Creed: Efsanenin Doğuşu" adlı filmin devam halkası "Creed 2: Efsane Yükseliyor", Rocky Balboa'nın eğitmenliğinde çıkış yakalayan Adonis Creed'in, Rocky'nin en büyük rakiplerinden ve babası Apollo Creed'in ölümünden sorumlu olan Ivan Drago'nun oğlu Viktor Drago ile karşılaşmasını konu ediniyor.
Ralph ve İnternet
Haftanın animasyon türündeki filmi "Ralph ve İnternet", 2012 yapımı "Oyunbozan Ralph"in devam halkası olarak izleyiciyle buluşuyor. Rich Moore ve Phil Johnston tarafından yönetilen film, video oyun salonundan internetin uçsuz bucaksız dünyasına adım atan video oyunlarının sözde kötü karakteri Ralph ile uyumsuz arkadaşı Vanellope von Schweetz'in maceralarını anlatıyor.
Ralph ve İnternet Haftanın animasyon türündeki filmi "Ralph ve İnternet", 2012 yapımı "Oyunbozan Ralph"in devam halkası olarak izleyiciyle buluşuyor. Rich Moore ve Phil Johnston tarafından yönetilen film, video oyun salonundan internetin uçsuz bucaksız dünyasına adım atan video oyunlarının sözde kötü karakteri Ralph ile uyumsuz arkadaşı Vanellope von Schweetz'in maceralarını anlatıyor.
Robin Hood
İngiliz halk hikayelerinde önemli yeri olan, bazen görevini kötüye kullanan yöneticilerle bazen de halka zulüm eden soylularla mücadele yürüten halk kahramanı Robin Hood'u anlatan 2018 yapımlı filmin başrolünde bu kez Taron Egerton yer alıyor. Yönetmen koltuğuna Otto Bathurst'un oturduğu, macera ve aksiyon türündeki film, Robin Hood'un Haçlı Seferleri'nden dönüşünün sonrasını ele alıyor.
Robin Hood İngiliz halk hikayelerinde önemli yeri olan, bazen görevini kötüye kullanan yöneticilerle bazen de halka zulüm eden soylularla mücadele yürüten halk kahramanı Robin Hood'u anlatan 2018 yapımlı filmin başrolünde bu kez Taron Egerton yer alıyor. Yönetmen koltuğuna Otto Bathurst'un oturduğu, macera ve aksiyon türündeki film, Robin Hood'un Haçlı Seferleri'nden dönüşünün sonrasını ele alıyor.
Replikalar
Keanu Reeves'in başrolünde yer aldığı, bilim kurgu türündeki "Replikalar" adlı film, insan bilincini bilgisayarlara aktarabilme ve insan klonlama çalışmaları yapan Will Foster'ın, travmatik şekilde kaybettiği eşi ve çocuklarını geri getirme çabasını konu ediniyor. Senaryosunu Stephen Hamel ve Chad St. John'un kaleme aldığı filmin yönetmen koltuğunda 2008 yapımı "Hain" filmiyle tanınan Jeffrey Nachmanoff oturuyor.
Replikalar Keanu Reeves'in başrolünde yer aldığı, bilim kurgu türündeki "Replikalar" adlı film, insan bilincini bilgisayarlara aktarabilme ve insan klonlama çalışmaları yapan Will Foster'ın, travmatik şekilde kaybettiği eşi ve çocuklarını geri getirme çabasını konu ediniyor. Senaryosunu Stephen Hamel ve Chad St. John'un kaleme aldığı filmin yönetmen koltuğunda 2008 yapımı "Hain" filmiyle tanınan Jeffrey Nachmanoff oturuyor.
Şüphe
Haruki Murakami'nin "Barn Burning" isimli kısa öyküsünden uyarlanan ve Cannes'da iki ödüle değer görülen "Şüphe" adlı film, yarı zamanlı kurye olarak çalışan Jongsu'nun, eski komşusu Haemi ile karşılaşması sonrası gelişen olayları ele alıyor. Güney Kore yapımı, Chang-dong Lee'nin yönetmenliğini üstlendiği filmde, Ah-in Yoo, Steven Yeun, Jong-seo Jeon gibi isimler rol alıyor.
Şüphe Haruki Murakami'nin "Barn Burning" isimli kısa öyküsünden uyarlanan ve Cannes'da iki ödüle değer görülen "Şüphe" adlı film, yarı zamanlı kurye olarak çalışan Jongsu'nun, eski komşusu Haemi ile karşılaşması sonrası gelişen olayları ele alıyor. Güney Kore yapımı, Chang-dong Lee'nin yönetmenliğini üstlendiği filmde, Ah-in Yoo, Steven Yeun, Jong-seo Jeon gibi isimler rol alıyor.
Lanetli Sular
Haftanın tek korku filmi "Lanetli Sular", arkadaşının havuzunda şeytani bir varlık tarafından saldırıya uğrayan Sara'nın mücadelesini anlatıyor. Filmin yönetmen koltuğunda Georges Padey oturuyor. Senaryosunu yönetmen ile birlikte kaleme alan Itziar Martinez'in başrolü de üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Dennis Mencia, Raul Walder, Sean Ormond, Josephine Phoenix, Natalie Blackman ile Rene Mena yer alıyor.
Lanetli Sular Haftanın tek korku filmi "Lanetli Sular", arkadaşının havuzunda şeytani bir varlık tarafından saldırıya uğrayan Sara'nın mücadelesini anlatıyor. Filmin yönetmen koltuğunda Georges Padey oturuyor. Senaryosunu yönetmen ile birlikte kaleme alan Itziar Martinez'in başrolü de üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Dennis Mencia, Raul Walder, Sean Ormond, Josephine Phoenix, Natalie Blackman ile Rene Mena yer alıyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >