Bu hafta vizyona girecek 10 film

Bu hafta vizyona girecek olan 10 film
Bu hafta vizyona girecek olan 10 film

Bu hafta vizyona girecek filmler arasında olan 3'ü yerli 7'si yabancı, aksiyon, komedi, macera ve korku filmlerini sizler için derledik.

- "Çılgın Baskın"

Dany Boon'un yönettiği ve başrolünü Alice Pol, Michel Blanc Yvan Attal ve Sabine Azema ile paylaştığı "Çılgın Baskın", tehlikeli operasyonlarda görev alan özel time girmeye çalışan bir kadının maceralarını odağına alıyor.

- "Bitmeyen Gece"

Brad Baruh'un yönetmenliğini yaptığı korku filmi "Bitmeyen Gece"nin başrollerinde Brea Grant, Alison Haislip, Barbara Crampton, AJ Bowen ve Gina Comparetto rol aldı.

Senaryosu da Brad Baruh'a ait olan film, hafta sonu tatili için çocuklarıyla ıssız bir bölgede bir kulübeyi kiralayan çiftin başına gelen olaylar etrafında dönüyor.

- "Ev Kadını"

Can Evrenol yönetmenliğindeki haftanın yerli korku filmi "Ev Kadını", kız kardeşi ve babası, annesi tarafından öldürülen genç bir kadının, bir yandan annesini bu feci eyleme iten nedenleri araştırırken bir yandan da kendi hayatının anlamını çözmeye çalışmasını konu ediniyor.

Fransız aktris Clementine Poidatz'ın başrolünde oynadığı filmde genç oyuncuya yan rollerde Danimarkalı oyuncu David Sakurai ve Defne Halman eşlik ediyor.

- "Sera"

Adem Uğur'un yönettiği "Sera", bir süredir kabuslarla boğuşan bir doktorun, psikiyatri bölümünde yatan Sera adındaki kadınla tanıştıktan sonra yaşanılanları konu ediniyor.

Gerilim türündeki filmde, Deniz Sarıbaş, Atılgan Gümüş, Cem Özer, Fırat Çöloğlu ve Nehir Büyükakçay oynuyor.

- "Aile Arasında"

Gülse Birsel'in senaryosunu yazdığı, Engin Günaydın, Demet Evgar, Erdal Özyağcılar, Devrim Yakut, Şevket Çoruh, Gülse Birsel, Ayta Sözeri ve Rıza Akın gibi isimlerin oynadığı komedi filmi "Aile Arasında" bu hafta ikinci kez izleyiciyle buluşacak.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >