Bu sonbahar neler giyeceğiz? İşte trendleri yakalamanın 9 püf noktası

Sobahar
Sobahar

Yaz mevsimini uğurlarken, sonbaharı en şık halinizle karşılamayı ihmal etmeyin. Sonbaharda da "trend" olmak sizin elinizde! İşte 2018 sonbahar modası

Yaz mevsimini yolcu ederken, karşıladığımız sezonda neler giymemiz gerektiği çoktan merak konusu olmaya başladı.

Sık sık değişen hava koşulları yaz mevsimini doya doya yaşamamıza engel olsa da, tiril tiril kumaş tercihi için bir yıl daha beklemek zorunda kalacağa benziyoruz.

Bu sonbahar neler giyeceğimiz New York, Londra, Milano ve Paris Moda Haftası'nda kendini çoktan açığa vermiş durumda.

Yeni sezon koleksiyonlarında plastik parçalardan oversize kalıplara başkaldıran feminen tasarımlara, her tarzı bulmak mümkün.

2018 Sonbahar/Kış trendleri, yenilikçi bir sezonun habercisi olacağa benziyor.

Desenlerden kaçmayın

                                    
                                    Özellikle sokak modasında cesaretinizi kaybettiğinizi tahmin edebiliyoruz; ancak özgür ve özgün olmalısınız. Unutmayın, özgün oldukça en şık siz olacaksınızdır.Bu sonbaharda desenleri karıştırmayı ihmal etmeyin.
Desenlerden kaçmayın Özellikle sokak modasında cesaretinizi kaybettiğinizi tahmin edebiliyoruz; ancak özgür ve özgün olmalısınız. Unutmayın, özgün oldukça en şık siz olacaksınızdır.Bu sonbaharda desenleri karıştırmayı ihmal etmeyin.
Kürklerden vazgeçmeyin!

                                    
                                    Kürk modası bu sezon da devam ediyor. Kış mevsimine ait gibi görünse de, kürkler tam da sonbahar parçası. Bu sonbaharda doya doya giyebilirsiniz.
Kürklerden vazgeçmeyin! Kürk modası bu sezon da devam ediyor. Kış mevsimine ait gibi görünse de, kürkler tam da sonbahar parçası. Bu sonbaharda doya doya giyebilirsiniz.
Oversize sweatshirt trendi!

                                    
                                    Son birkaç sezondur 90’ların farklı trendlerini yeniden uyguluyoruz. Bu sezonun 90’lar yıldızı ise, logolu ve oversize sweatshirtler.
Oversize sweatshirt trendi! Son birkaç sezondur 90’ların farklı trendlerini yeniden uyguluyoruz. Bu sezonun 90’lar yıldızı ise, logolu ve oversize sweatshirtler.
Stilinizi dantel ile ışıldatın

                                    
                                    Deri ve kadifenin gölgesinde kalan danteller, bu sonbaharda yeniden parlamaya hazırlanıyor.Bu sezonda baştan aşağı dantele bürünmek yerine, tek bir parça ya da aksesuar seçimiyle stilinize renk katabilirsiniz.
Stilinizi dantel ile ışıldatın Deri ve kadifenin gölgesinde kalan danteller, bu sonbaharda yeniden parlamaya hazırlanıyor.Bu sezonda baştan aşağı dantele bürünmek yerine, tek bir parça ya da aksesuar seçimiyle stilinize renk katabilirsiniz.
Renklerden korkmayın!

                                    
                                    Bu sezon modasının en favori rengi "toprak" olacak. Toprak, haki ve bej gibi durağan ve neredeyse her renkle kombinlenebilen soft renkler bu sezonun trendi.
Renklerden korkmayın! Bu sezon modasının en favori rengi "toprak" olacak. Toprak, haki ve bej gibi durağan ve neredeyse her renkle kombinlenebilen soft renkler bu sezonun trendi.
Kadifelere alıştık, vazgeçemiyoruz!

                                    
                                    Birkaç sezondur popülerliğini zirvede tutan kadife kumaşlar, bu sezonda da trend olmaya devam edecek.Dolabınızdaki kadife parçaları şimdiden hazırlasanız iyi olur.
Kadifelere alıştık, vazgeçemiyoruz! Birkaç sezondur popülerliğini zirvede tutan kadife kumaşlar, bu sezonda da trend olmaya devam edecek.Dolabınızdaki kadife parçaları şimdiden hazırlasanız iyi olur.
Şal modası devam ediyor!

                                    
                                    Boyun şalları bu sezonda da popüler parçalar arasında. Klişe ve sıradanlıktan uzaklaşmak adına tercih edilen küçük aksesuarların başında gelen boyun fularları ve şallar, şıklığınıza şıklık katmak için yeni sezonda da sizleri bekliyor.
Şal modası devam ediyor! Boyun şalları bu sezonda da popüler parçalar arasında. Klişe ve sıradanlıktan uzaklaşmak adına tercih edilen küçük aksesuarların başında gelen boyun fularları ve şallar, şıklığınıza şıklık katmak için yeni sezonda da sizleri bekliyor.
Sokak modasının en popüleri!

                                    
                                    Jean olsun, nasıl olursa olsun... Sokak modasının belki de en çok tercih edilen parçası jeanler, bu sonbaharda da vazgeçilmezler arasında yer alacak. Yüksek bel, taşlanmış, düşük bel yahut kısa paça... Artık jeanler konusunda fazlasıyla özgürüz.
Sokak modasının en popüleri! Jean olsun, nasıl olursa olsun... Sokak modasının belki de en çok tercih edilen parçası jeanler, bu sonbaharda da vazgeçilmezler arasında yer alacak. Yüksek bel, taşlanmış, düşük bel yahut kısa paça... Artık jeanler konusunda fazlasıyla özgürüz.
Deri detayları aksatmayın!

                                    
                                    Sonbaharın vazgeçilmezi deri ceketler gelecek sezonda da sizleri bekliyor. Sokak modasında da kolaylıkla tercih edilmesi mümkün olan deri parçaları, şimdiden gardırobunuzdan çıkarmaya hazır olun.
Deri detayları aksatmayın! Sonbaharın vazgeçilmezi deri ceketler gelecek sezonda da sizleri bekliyor. Sokak modasında da kolaylıkla tercih edilmesi mümkün olan deri parçaları, şimdiden gardırobunuzdan çıkarmaya hazır olun.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >