Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in bebeklerinin cinsiyeti belli oldu

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, bir erkek bebek bekliyor.
Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, bir erkek bebek bekliyor.

Geçtiğimiz yıl evlenen Burak Özçivit, Fahriye Evcen çifti yaptıkları her olayla gündeme gelmeye devam ediyor. Baba olmaya hazırlanan Burak Özçivit, çok yakında 'Osman Gazi' dizisiyle ekranlarda olacak.

Önceki gün doktora kontrole giden çift, bebeklerinin cinsiyetini öğrenince çok mutlu oldu. Erkek bebek müjdesini alan Burak Özçivit ile Fahriye Evcen bu mutluluklarını aileleriyle paylaştı.

Osman Gazi'nin erkek evladı oluyor
Önümüzdeki sezon 'Osman Gazi' dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan Burak Özçivit ile eşi Fahriye Evcen'in erkek bebekleri olacak.
Osman Gazi'nin erkek evladı oluyor Önümüzdeki sezon 'Osman Gazi' dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan Burak Özçivit ile eşi Fahriye Evcen'in erkek bebekleri olacak.
Parfüm ve deodorant kullanmasını yasakladı
Ünlü oyuncu Burak Özçivit, hamile olan eşi oyuncu Fahriye Evcen'e, gebelik döneminde midesinin hassaslaşması nedeniyle parfüm ve deodorant kullanmasını yasaklamıştı.
Parfüm ve deodorant kullanmasını yasakladı Ünlü oyuncu Burak Özçivit, hamile olan eşi oyuncu Fahriye Evcen'e, gebelik döneminde midesinin hassaslaşması nedeniyle parfüm ve deodorant kullanmasını yasaklamıştı.
Haziran 2017'de nikah masasına oturdular
Bebek sahibi olmak istediği için uzun süredir dizi ya da film projelerinde yer almayan Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, 3.5 yıllık birlikteliklerini Haziran 2017'de evlilikle taçlandırmıştı.
Haziran 2017'de nikah masasına oturdular Bebek sahibi olmak istediği için uzun süredir dizi ya da film projelerinde yer almayan Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, 3.5 yıllık birlikteliklerini Haziran 2017'de evlilikle taçlandırmıştı.
Bebek müjdesi vermişti
Ünlü çift Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in aracının plakasının 'FBA' olması üzerine bebek sorusu sorulan Fahriye, daha önce de bebek istediklerinin müjdesini vermişti. Evcen, yeni aldıkları araç plakasının FBA olmasıyla ilgili, 'A' harfinin ne anlama geldiğini soran ve konuyu bebeğe yorumlayan gazetecilere, "Çok fenasınız. Tamamen tesadüf. Zamanı geldiğinde mutlaka çocuk yapmak istiyoruz" yanıtını vermişti.
Bebek müjdesi vermişti Ünlü çift Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in aracının plakasının 'FBA' olması üzerine bebek sorusu sorulan Fahriye, daha önce de bebek istediklerinin müjdesini vermişti. Evcen, yeni aldıkları araç plakasının FBA olmasıyla ilgili, 'A' harfinin ne anlama geldiğini soran ve konuyu bebeğe yorumlayan gazetecilere, "Çok fenasınız. Tamamen tesadüf. Zamanı geldiğinde mutlaka çocuk yapmak istiyoruz" yanıtını vermişti.
Yeni sezonda Diriliş'te yer alacak 
Ekranların reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul'da Burak Özçivit'in rol alıp almayacağı, dizinin hayranları için uzun süredir merak konusuydu. Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ, Burak Özçivit ve Diriliş Osman dizisiyle ilgili açıklama yaptı. Bozdağ, Diriliş Osman dizisinde Burak Özçivit'in rol alacağını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.
Yeni sezonda Diriliş'te yer alacak Ekranların reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul'da Burak Özçivit'in rol alıp almayacağı, dizinin hayranları için uzun süredir merak konusuydu. Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ, Burak Özçivit ve Diriliş Osman dizisiyle ilgili açıklama yaptı. Bozdağ, Diriliş Osman dizisinde Burak Özçivit'in rol alacağını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.
Yeni sezonda "Diriliş Osman" konsepti
Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Bozdağ, "Dünyanın pek çok bölgesinde 65'ten fazla ülkede beğeniyle takip edilen "Diriliş Ertuğrul" dizisi, 2019-2020 sezonunda izleyicisiyle "Diriliş Osman" konseptiyle buluşacak. Uzun süredir büyük bir titizlikle yürüttüğümüz projede Osman karakterine ise Burak Özçivit hayat verecek. Bu vesileyle yol arkadaşlığımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.
Yeni sezonda "Diriliş Osman" konsepti Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Bozdağ, "Dünyanın pek çok bölgesinde 65'ten fazla ülkede beğeniyle takip edilen "Diriliş Ertuğrul" dizisi, 2019-2020 sezonunda izleyicisiyle "Diriliş Osman" konseptiyle buluşacak. Uzun süredir büyük bir titizlikle yürüttüğümüz projede Osman karakterine ise Burak Özçivit hayat verecek. Bu vesileyle yol arkadaşlığımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.
5. sezonun ne zaman başlayacağı merak konusu
Dizinin 5. sezonunun ne zaman başlayacağına dair henüz bir açıklama yapılmadı. Mehmet Bozdağ, "Diriliş Ertuğrul dizisinin devam dizisinde Burak Özçivit'in oynayacak mı?" sorusuna yanıt verdi. Özçivit'le fotoğrafını paylaşan Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ, Diriliş Osman dizisi için ilk defa açıklama yapmıştı.
5. sezonun ne zaman başlayacağı merak konusu Dizinin 5. sezonunun ne zaman başlayacağına dair henüz bir açıklama yapılmadı. Mehmet Bozdağ, "Diriliş Ertuğrul dizisinin devam dizisinde Burak Özçivit'in oynayacak mı?" sorusuna yanıt verdi. Özçivit'le fotoğrafını paylaşan Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ, Diriliş Osman dizisi için ilk defa açıklama yapmıştı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >