Burak Özçivit'in 'Osman Gazi' hazırlığı başladı

Burak Özçivit son 2 sinema filminde umduğu başarıyı yakalayamadı.
Burak Özçivit son 2 sinema filminde umduğu başarıyı yakalayamadı.

Ekran macerasına 5 yıl önce başlayan Diriliş Ertuğrul dizisi bu yıl itibariyle 'Osman Gazi' ismiyle devam edecek. Engin Altan Düzyatan'ın 'Ertuğrul' rolünde başarılı bir performans sergilemesinin ardından Osman Gazi karakterini canladırması için dizinin ekibi Burak Özçivit ile anlaştı. Gelen bilgilere göre Özçivit rolü için oldukça sıkı çalışıyor. Oyuncu, İstanbul'daki Hisart Canlı Tarih ve Diorama Müzesi'ni gezip dizi için Osmanlı tarihi hakkında kapsamlı bilgi aldı.

TRT'nin başarılı dizilerinden olan Diriliş Ertuğrul konusu ve güçlü kadrosuyla dikkat çekiyor. Engin Altan Düzyatan, Hülya Korel, Hande Soral gibi isimlerin başrol oynadığı dizi 5 yıl önce ekran macerasına başladı. Yayınlandığı günden beri rekor kıran dizi bu sezon bitiminde sonra 'Osman Gazi' ismiyle devam edecek. Osman Gazi rolünü ise Burak Özçivit canlandıracak.

Dizide Ertuğrul karakterini canlandıran Engin Altan Düzyatan.
Dizide Ertuğrul karakterini canlandıran Engin Altan Düzyatan.

Burak Özçivit çalışmaya devam ediyor

Yeni sezonda 'Diriliş Ertuğrul' dizisinin kadrosuna katılacak olan Burak Özçivit, rolüne sıkı şekilde hazırlanıyor.

Ünlü oyuncu, geçtiğimiz gün de İstanbul'daki Hisart Canlı Tarih ve Diorama Müzesi'ni gezip dizi için Osmanlı tarihi hakkında kapsamlı bilgi aldı. Ayrıca oyuncunun at binmek için çalışmalara başladığı da gelen haberler arasında.

Eşi doğum yapacak

Kendisi gibi oyuncu olan Fahriye Evcen'le geçtiğimiz yıl dünyaevine giren Burak Özçivit şu sıralar babalık heyecanı yaşıyor.

Ünü çift ilk çocuklarını kucağına almaya hazırlanıyor. Evcen hamileliğinin son aylarına gelirken bebeğinin adını sosyal medya hesabından duyurdu. İlk bebeklerinin adı konusunda aylardır kararsızlık yaşıyorlardı. Bu kararsızlık sonunda bitti, çift “Karan” adında karar kıldı.

Burak Özçivit ve eşi Fahriye Evcen.
Burak Özçivit ve eşi Fahriye Evcen.

Burak Özçivit, “Karan” kararından hemen sonra aracının plakasını bile KAR olarak değiştirdi. İlk bebeğini kucağına almak için sabırsızlanan Evcen, doğumu Nişantaşı’ndaki bir özel hastanede yapacak. Karan; kahraman, yürekli, yiğit, sözünün eri ve karanlık anlamına geliyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >