Bakımsız saçları ışıldatmaya yarayacak sır: Keratin bakım

Bakımsız saçlarınızı parlatmak için keratin bakımı mutlaka deneyin.
Bakımsız saçlarınızı parlatmak için keratin bakımı mutlaka deneyin.

Bir dolu bahaneyle saçlarınızı değiştirmenin, onu ne kadar yıprattığından haberiniz var mı? İşte tam bunun için size harika bir önerimiz var; “keratin". Bir saç bakım uygulaması olan keratin, saçlarınızı yeniden yapılandırmanız için en büyük yardımcı.

Ah saçlar… Sözünüz, en çok güzelliğinizin aynası saçlarınıza geçiyor değil mi? Mutsuzken, mutluyken, özel bir gecede, iş toplantılarında, yaza girerken, kıştan çıkarken… Her seferinde saçlarınızı değiştirip, onların karakteriyle oynuyorsunuz. Çünkü onlar sizin her şeyiniz, mutluluğunuz... Peki ya sonrası... Sonra daha çok mutlu olmak için yıpranan saçlarınıza bakım yaptırıyorsunuz.

Deneyin, farkı görün.

                                    
                                    
                                    
                                    
                                    Pişman olmayacağınızdan eminiz. Kolay gelsin :)
Deneyin, farkı görün. Pişman olmayacağınızdan eminiz. Kolay gelsin :)
Keratin düz saçlara da ilaç.

                                    
                                    
                                    
                                    
                                    Mat, kuru saçlarınız sağlıkla parlarken; incelmiş, dökülen saçlarınız gür haline kavuşacaktır. Saçlarınızı düzleştirmek ve aynı zamanda etkili, yoğun bir bakımdan geçirmek istiyorsanız da keratin uygulayabilirsiniz.
Keratin düz saçlara da ilaç. Mat, kuru saçlarınız sağlıkla parlarken; incelmiş, dökülen saçlarınız gür haline kavuşacaktır. Saçlarınızı düzleştirmek ve aynı zamanda etkili, yoğun bir bakımdan geçirmek istiyorsanız da keratin uygulayabilirsiniz.
Keratin bakımını yaptırmak için bu 3 nedenden 1’i bile yeterli

                                    
                                    
                                    
                                    
                                    Kıvırcık veya dalgalı saçları uzun süreliğine düzleştirmek.
Yıpranmış saçları onarmak, eski gücüne kavuşturmak, kolay taranmayı sağlamak.
Gür, parlak ve sağlıklı saç yapısına sahip olmak
Keratin bakımını yaptırmak için bu 3 nedenden 1’i bile yeterli Kıvırcık veya dalgalı saçları uzun süreliğine düzleştirmek. Yıpranmış saçları onarmak, eski gücüne kavuşturmak, kolay taranmayı sağlamak. Gür, parlak ve sağlıklı saç yapısına sahip olmak
Saçlarınızı rahatça savurabilemenin yolu...

                                    
                                    
                                    
                                    
                                    İşlem görmüş, hasarlı saçlarda keratin miktarı azaldığından oluşan boşlukları doldurmak, daha dolgun bir görünüm kazanmak için keratin yüklemesi şarttır. Daha gür, sağlıklı ve düz bir saça sahip olmak isteyenler keratin bakımı yaptırabilir.
Saçlarınızı rahatça savurabilemenin yolu... İşlem görmüş, hasarlı saçlarda keratin miktarı azaldığından oluşan boşlukları doldurmak, daha dolgun bir görünüm kazanmak için keratin yüklemesi şarttır. Daha gür, sağlıklı ve düz bir saça sahip olmak isteyenler keratin bakımı yaptırabilir.
Kıvırcık saçlara keratin mucizesi

                                    
                                    
                                    
                                    
                                    Aşırı yıpranma, kuruma, saç yapısında bozukluk başladıysa bir an önce keratin kullanmaya başlayın. Aynı zamanda kıvırcık olan saçınız dalgasını yitirdiyse, keratin bakımı saçlarınızın incelen kısımlarını doldurup dalgalarınızı düzene sokar.
Kıvırcık saçlara keratin mucizesi Aşırı yıpranma, kuruma, saç yapısında bozukluk başladıysa bir an önce keratin kullanmaya başlayın. Aynı zamanda kıvırcık olan saçınız dalgasını yitirdiyse, keratin bakımı saçlarınızın incelen kısımlarını doldurup dalgalarınızı düzene sokar.
Her saça uygulanır mı?

                                    
                                    
                                    
                                    
                                    Neden olmasın. Günümüzde çevre kirliliği ve doğal şartlarla, saçların yıpranması için boyaya, aşırı sıcağa çok gerek kalmıyor. Yani neredeyse tüm saçların keratine ihtiyacı oluyor.
Her saça uygulanır mı? Neden olmasın. Günümüzde çevre kirliliği ve doğal şartlarla, saçların yıpranması için boyaya, aşırı sıcağa çok gerek kalmıyor. Yani neredeyse tüm saçların keratine ihtiyacı oluyor.
Keratin zarar verir mi?

                                    
                                    
                                    
                                    
                                    Dermatolojik testlerden geçmemiş, merdiven altı, damgası ve onayı olmayan ürünler kullanırsanız elbette zarar verir. Yanı sıra, ürünü uygulamanın belli bir süresi var; bu süreyi aşarsanız da saçlarınıza ve saç diplerinize zarar verebilir. Bu yüzden; işi uzmana bırakmak en doğru seçim.
Keratin zarar verir mi? Dermatolojik testlerden geçmemiş, merdiven altı, damgası ve onayı olmayan ürünler kullanırsanız elbette zarar verir. Yanı sıra, ürünü uygulamanın belli bir süresi var; bu süreyi aşarsanız da saçlarınıza ve saç diplerinize zarar verebilir. Bu yüzden; işi uzmana bırakmak en doğru seçim.
Ya işe yaramazsa?

                                    
                                    
                                    
                                    
                                    Uyguladığınız keratin bakımı gerekli vitaminleri yeteri miktarda içermeyen sıradan bir ürünse, elbette bir işe yaramaz. Bu yüzden bildiğiniz yerde, bildiğiniz ürünü uygulayın.
Ya işe yaramazsa? Uyguladığınız keratin bakımı gerekli vitaminleri yeteri miktarda içermeyen sıradan bir ürünse, elbette bir işe yaramaz. Bu yüzden bildiğiniz yerde, bildiğiniz ürünü uygulayın.
Ürün kalitesi arttıkça, fiyat da artıyor.

                                    
                                    
                                    
                                    Ucuz diye hücuma gerek yok; doğru ürün için araştırma yapmak önemli.En az 50 liradan başlayan keratin fiyatları, güzellik merkezi çalışanlarının deneyimi ve ürün kalitesine bağlı olarak artış gösterebiliyor. 50 liranın altında olan bakımların düşük kalitede olacağını düşündüğümüzden, yaptırmamanızı tavsiye ediyoruz. Keratin bakımı fiyatlarını araştırırken bu detaylara dikkat etmeniz gerektiğini unutmayın.
Ürün kalitesi arttıkça, fiyat da artıyor. Ucuz diye hücuma gerek yok; doğru ürün için araştırma yapmak önemli.En az 50 liradan başlayan keratin fiyatları, güzellik merkezi çalışanlarının deneyimi ve ürün kalitesine bağlı olarak artış gösterebiliyor. 50 liranın altında olan bakımların düşük kalitede olacağını düşündüğümüzden, yaptırmamanızı tavsiye ediyoruz. Keratin bakımı fiyatlarını araştırırken bu detaylara dikkat etmeniz gerektiğini unutmayın.
Birkaç kez tekrar edin.

                                    
                                    
                                    
                                    
                                    Etkisini görmek için bir defadan fazla tekrar etmeniz gerekir. Düzenli bakım, saçlarınızdaki iyileşmeyi gözle görülür hale getirecektir.
Birkaç kez tekrar edin. Etkisini görmek için bir defadan fazla tekrar etmeniz gerekir. Düzenli bakım, saçlarınızdaki iyileşmeyi gözle görülür hale getirecektir.
Etkisi en fazla 2 ay.

                                    
                                    
                                    
                                    
                                    Keratin bakımının etkisi ortalama 1.5 – 2 ay sürer; sonrasında bakımı tekrarlamanız gerekir. Unutmayın, bakım sonrası saçlarınızı sık sık kurutmak ve belirli ölçüde ısı vermek oldukça önemli.
Etkisi en fazla 2 ay. Keratin bakımının etkisi ortalama 1.5 – 2 ay sürer; sonrasında bakımı tekrarlamanız gerekir. Unutmayın, bakım sonrası saçlarınızı sık sık kurutmak ve belirli ölçüde ısı vermek oldukça önemli.
Saçlarınızı yıkamayın.

                                    
                                    
                                    
                                    
                                    Keratin yüklemesinden sonra, kullanılan ürünün saçta daha uzun süre kalması ve emilimi açısından 2 gün saçlarınızı yıkamanızı tavsiye etmiyoruz.
Saçlarınızı yıkamayın. Keratin yüklemesinden sonra, kullanılan ürünün saçta daha uzun süre kalması ve emilimi açısından 2 gün saçlarınızı yıkamanızı tavsiye etmiyoruz.
Evde yapmak da mümkün.

                                    
                                    
                                    Evde yapmak isterseniz elbette mümkün; ancak kuaförde yaptırdığınız ana bakımı evde sadece tazelemek daha uygun olur. Ana bakımdan 2 ya da 3 hafta sonra siz evde yenileyebilirsiniz. Aldığınız bakım ürünlerini sırasıyla keratin şampuanı uygulamanız gerekiyor. Şampuan ile bekletilen saçlar, sonrasında durulanır ve ıslak saça keratin yüklemesi yapılır. Son olarak saçlar kurutulur ve fönlenir.
Evde yapmak da mümkün. Evde yapmak isterseniz elbette mümkün; ancak kuaförde yaptırdığınız ana bakımı evde sadece tazelemek daha uygun olur. Ana bakımdan 2 ya da 3 hafta sonra siz evde yenileyebilirsiniz. Aldığınız bakım ürünlerini sırasıyla keratin şampuanı uygulamanız gerekiyor. Şampuan ile bekletilen saçlar, sonrasında durulanır ve ıslak saça keratin yüklemesi yapılır. Son olarak saçlar kurutulur ve fönlenir.
Uzman ellerde yaptırın.

                                    
                                    
                                    
                                    
                                    Önünüze çıkan ilk güzellik merkezini tercih etmenizi tavsiye etmiyoruz; bildiğiniz ve güvenilir bir yeri tercih edin. Pürüzsüz bir hal alan saçlarınızın sırrı, keratin bakımı yapılan ürünün etkisi ve yaptırdığınız uzman kişide… Yoksa, bir faydasın göremezsiniz.
Uzman ellerde yaptırın. Önünüze çıkan ilk güzellik merkezini tercih etmenizi tavsiye etmiyoruz; bildiğiniz ve güvenilir bir yeri tercih edin. Pürüzsüz bir hal alan saçlarınızın sırrı, keratin bakımı yapılan ürünün etkisi ve yaptırdığınız uzman kişide… Yoksa, bir faydasın göremezsiniz.
Uygulamak çok kolay.

                                    
                                    
                                    En fazla 1 saat süren keratin uygulama işlemi saçları çok daha dolgun, parlak ve güçlü bir hale getirir.
Uygulamak çok kolay. En fazla 1 saat süren keratin uygulama işlemi saçları çok daha dolgun, parlak ve güçlü bir hale getirir.
Mutsuz olmanıza gerek yok!

                                    
                                    
                                    
                                    
                                    Çare "keratenin."
Mutsuz olmanıza gerek yok! Çare "keratenin."
Keratin eksikliğine dikkat!

                                    
                                    
                                    
                                    
                                    İşlem görerek yıpranmış saçların keratinini kaybetmesiyle saç telleri incelir, rengi soluk, mat görünür, saçlar birbirine dolanır. Bu durum saçlarını kolay taramanızı dahi zorlaştırır.
Keratin eksikliğine dikkat! İşlem görerek yıpranmış saçların keratinini kaybetmesiyle saç telleri incelir, rengi soluk, mat görünür, saçlar birbirine dolanır. Bu durum saçlarını kolay taramanızı dahi zorlaştırır.
Vücut derisi de keratinden ibarettir.

                                    
                                    
                                    
                                    
                                    Keratin gözenekli yapının temelini oluşturur ve deriyi koruyucu işlevi bulunur. Zararlı mikroorganizmalarla savaşan deri, gücünü keratinden almaktadır.
Vücut derisi de keratinden ibarettir. Keratin gözenekli yapının temelini oluşturur ve deriyi koruyucu işlevi bulunur. Zararlı mikroorganizmalarla savaşan deri, gücünü keratinden almaktadır.
Kumaşlarda da keratin var. 

                                    
                                    
                                    
                                    
                                    Keratin farklı özelliklerini bünyesinde barındırdığı için farklı alanlarda bulunabilir; deri, ipek, yük kumaşlar keratinden oluşur.
Kumaşlarda da keratin var. Keratin farklı özelliklerini bünyesinde barındırdığı için farklı alanlarda bulunabilir; deri, ipek, yük kumaşlar keratinden oluşur.
Sadece saçlarda değil.

                                    
                                    
                                    
                                    
                                    Tırnaklar da keratinden oluşur; ancak keratindeki sülfür bağları çaprazlama bağlandığı için daha sert yapıdadır.
Sadece saçlarda değil. Tırnaklar da keratinden oluşur; ancak keratindeki sülfür bağları çaprazlama bağlandığı için daha sert yapıdadır.
Saçlarınızı kestirmek zorunda kalmayın.

                                    
                                    
                                    
                                    
                                    Saçlar keratin molekülünün hidrojen bağlarıyla bağlı olmasaydı, fazlasıyla sert, şekil alması zor ve ağır olurdu. Keratin mucizesi saçlarımızdaki dolgunluğu ve harika görünümü sağlayan en önemli protein. Aman dikkat, keratini eksilen saçlarınızı bol bol kesmek zorunda kalabilirsiniz; bizden söylemesi.
Saçlarınızı kestirmek zorunda kalmayın. Saçlar keratin molekülünün hidrojen bağlarıyla bağlı olmasaydı, fazlasıyla sert, şekil alması zor ve ağır olurdu. Keratin mucizesi saçlarımızdaki dolgunluğu ve harika görünümü sağlayan en önemli protein. Aman dikkat, keratini eksilen saçlarınızı bol bol kesmek zorunda kalabilirsiniz; bizden söylemesi.
Peki, keratin nedir?

                                    
                                    
                                    
                                    
                                    Keratin, polipeptit adı verilen zincirden oluşan bir protein çeşididir. Bu polipeptit zinciri ile sülfür köprüsü birbirine bağlıdır. Saçlar da sülfür köprüleriyle bağlı olan keratin molekülleridir ve yıpranmayla sülfür bağları kırılır. Keratini meydana getiren keratin bağları esnektir; bu yüzden saçlar da hareket eder, şekil alır ve kolay kolay kopmaz, yani onlar da esnektir.
Peki, keratin nedir? Keratin, polipeptit adı verilen zincirden oluşan bir protein çeşididir. Bu polipeptit zinciri ile sülfür köprüsü birbirine bağlıdır. Saçlar da sülfür köprüleriyle bağlı olan keratin molekülleridir ve yıpranmayla sülfür bağları kırılır. Keratini meydana getiren keratin bağları esnektir; bu yüzden saçlar da hareket eder, şekil alır ve kolay kolay kopmaz, yani onlar da esnektir.
Saçlarınızı keratinle tanıştırın.

                                    
                                    
                                    
                                    
                                    Keratinle tanışan saçınızın farkını anlamanız oldukça kolaydır ve bakıma alışan saçlarınız düzenli olarak keratin ihtiyacı duyar.
Saçlarınızı keratinle tanıştırın. Keratinle tanışan saçınızın farkını anlamanız oldukça kolaydır ve bakıma alışan saçlarınız düzenli olarak keratin ihtiyacı duyar.
Saçların buna ihtiyacı var.

                                    
                                    
                                    Yıpranmış ve işlem görmüş tüm saçların bakıma ihtiyacı vardır. Keratin saçların en önemli ihtiyaçlarından…
Saçların buna ihtiyacı var. Yıpranmış ve işlem görmüş tüm saçların bakıma ihtiyacı vardır. Keratin saçların en önemli ihtiyaçlarından…
Yap, boz.

                                    
                                    
                                    
                                    
                                    Kendi bozduğunuz bir oyuncağı yeniden tamir etmeye çalışmak gibi saç bakım uygulaması…
Yap, boz. Kendi bozduğunuz bir oyuncağı yeniden tamir etmeye çalışmak gibi saç bakım uygulaması…
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >