Çalsın Demet Akalın şarkıları! Ünlü çiftten kötü haber

Dalkılıç
Dalkılıç

''Oh oh oh oh canıma da değsin'' Ünlü oyuncu Hande Erçel ve şarkıcı Murat Dalkılıç'tan kötü haber!

Merve Boluğur'dan boşandıktan sonra ilişkisi olan ünlü oyuncu Hande Erçel ve şarkıcı Murat Dalkılıç ilişkilerinde ilk kriz patlak verdi. Dalkılıç ile kavga eden Erçel, beraber kaldıkları evi terk etti. Merve, çoktan Demet Akalın'dan Canıma Değsindinlemeye başlamış olmalı...

Hande, evi terk etti!
Geçtiğimiz yıl oyuncu Merve Boluğur ile boşandıktan kısa süre sonra, oyuncu Hande Erçel'le aşk yaşayan şarkıcı Murat Dalkılıç'ın mutluluğu yarım kaldı. Erçel, Dalkılıç ile birlikte yaşadıkları evi terk etti9 aydır aşk birlikte olan çift, şiddetli bir kavga sonucu ayrıldı. Erçel, Dalkılıç'ın Beykoz'daki villasındaki eşyalarını toplayıp evi terk etti.  Evden ayrıldıktan sonra emlakçısına talimat oyuncunun, Ulus'ta aylık kirası 6 bin lira olan bir daireye taşındığı öğrenildi.
Hande, evi terk etti! Geçtiğimiz yıl oyuncu Merve Boluğur ile boşandıktan kısa süre sonra, oyuncu Hande Erçel'le aşk yaşayan şarkıcı Murat Dalkılıç'ın mutluluğu yarım kaldı. Erçel, Dalkılıç ile birlikte yaşadıkları evi terk etti9 aydır aşk birlikte olan çift, şiddetli bir kavga sonucu ayrıldı. Erçel, Dalkılıç'ın Beykoz'daki villasındaki eşyalarını toplayıp evi terk etti. Evden ayrıldıktan sonra emlakçısına talimat oyuncunun, Ulus'ta aylık kirası 6 bin lira olan bir daireye taşındığı öğrenildi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >