Caner Erkin'in açtığı 'velayet' davası sonuçlandı

Caner Erkin ve oğlu Çınar.
Caner Erkin ve oğlu Çınar.

Beşiktaş da top koşturan başarılı futbolcu Caner erkin geçtiğimiz yıllarda eşi Asena Atalay'la ayrılmıştı. Bir oğulları bulunan çiftten Erkin, ayrıldıktan sonra velayet davası açmıştı. Mahkeme davayı reddederek velayeti anne Atalay'a verdi.

Ünlü futbolcu Caner Erkin ve eşi Asena Atalay geçtiğimiz yıllarda ayrılmış ve çiftin arasında oğulları Çınar için açılan velayet davası başlamıştı. Atalay'dan ayrıldıktan sonra oyuncu Şükran Ovalı'yla evlenen ve Mihran Ela isminde bir kızı daha olan futbolcu oğlunun velayetini de almak için mahkemeye başvurmuştu.

Bugün İstanbul 11. Aile Mahkemesi'nde görülen davaya taraf avukatları katıldı. Mahkeme Caner Erkin'in açtığı davayı reddederek velayetin Asena Atalay'da kalmasına hükmetti.

Çınar mahkemede konuştu

Caner Erkin oğlu Çınar'ın velayetini almak için eski eşi Asena Atalay'a 2017'de açtığı davada 'sosyal inceleme raporu' hazırlandı ve mahkemeye sunuldu. Raporda, baba oğlun daha sık görüşmesi için yeniden düzenlenme yapılması gerektiği belirtildi. Caner Erkin, şu anki eşi Şükran Ovalı, eski eşi Asena Atalay ve oğulları Çınar dinlendi.

Çınar'ın velayeti annesinde kaldı.
Çınar'ın velayeti annesinde kaldı.

Babasının evinde daha çok kalmak istedi

Çınar, babasının yeni eşi Şükran Ovalı ile iyi ilişkilerinin olduğunu, birlikte güzel, keyifli zamanlar geçirdiklerini söyledi. Çınar, babasıyla daha sık görüşmek ve evinde daha çok kalmak istediğini belirtti.

Caner Erkin ve Şükran Ovalı.
Caner Erkin ve Şükran Ovalı.

Caner, Asena Atalay'ı suçladı

Caner Erkin, oğluyla görüşme konusunda problem yaşadığını Asena Atalay'ın bahane üretip buna engel olduğunu söyledi. Çınar'ın ihtiyaçlarını fazlasıyla karşıladığını belirten Erkin, Atalay'ın bisküvi, su gibi ufak harcamaları bile fatura ettiğini söyledi.

Velayet davasının ardından bir sabah programına açıklama yapan Asena Atalay, "Bugün 14 Şubat Sevgililer Günü ve ben gerçek sevgilime kavuştum" dedi.

Asena Atalay ve Çınar Erkin.
Asena Atalay ve Çınar Erkin.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >