Cansu Dere ve Tolga Sarıtaş aynı projede buluştu: Ferhat ile Şirin geliyor!

 Leyla Tanlar, Cansu Dere ve Tolga Sarıtaş.
Leyla Tanlar, Cansu Dere ve Tolga Sarıtaş.

Efsane aşk masallarından biri olan Ferhat ile Şirin 'modern' bir hikaye olarak yeniden tasarlandı. Yapımını O3 Medya ile Artistanbul’un üstlendiği Ferhat ile Şirin, çok yakında FOX TV'de seyirci ile buluşacak. Dizinin başrolünde ise Cansu Dere ve Tolga Sarıtaş yer alıyor. Ünlü oyuncu Dere, uzun bir aranın ardından yeniden ekranlara dönecek.

Küçükten büyüğe herkesin bildiği ve anlatıldığı Ferhat ile Şirin, günümüze uyarlanarak modern bir hikaye ile ekranlara gelecek. FOX TV ekranlarında yayınlanacak olan dizinin yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin oturuyor.

Cansu Dere ekranlara dönüyor

En son TV8 için bir proje ile anlaşan ama son anda iptal olan Cansu Dere yeni dizisinde Tolga Sarıtaş ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Ferhat ile Şirin dizisi için provalara başlayan Dere, uzun bir aradan ardından seyirci ile buluşacak.

Cansu Dere, Ferhat ile Şirin için okuma provasına katıldı
Cansu Dere, Ferhat ile Şirin için okuma provasına katıldı

Yönetmen Mehmet Ada Öztekin ile oyuncular Tolga Sarıtaş, Leyla Tanlar ve Cansu Dere okuma provalarında ekibin diğer üyeleri ile bir araya geldi.

Ferhat ile Şirin'in konusu

Çok yakında İstanbul’da çekimleri başlayacak olan Ferhat ile Şirin dizisi imkansız bir aşk hikayesini anlatacak. Ferhat ile Şirin’in büyülü aşkını ve imkansızlığı Banu’nun tutkulu aşkıyla sağlanacak.

Tolga Sarıtaş'ın Söz'deki başarısı

Ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş uzun bir süre Söz dizisinde rol aldı. 'Yavuz Karasu' isimli bir komutanı canlandıran Sarıtaş dizideki performansı ile dikkati çekmeyi başardı. Başarısı ile ününe ün katan oyuncu Aybüke Pusat, Nihat Altınkaya gibi isimlerle başrol oynayarak adını geniş kitlelere duyurdu.

Tolga Sarıtaş
Tolga Sarıtaş

Söz'ün ardından, Ferhat ile Şirin dizisi için anlaşan Sarıtaş, Cansu Dere ile başrolü paylaşacak.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >