Çarpışma dizisini neden izlemeliyiz sorusunun cevabı olan 3 etmen

Çarpışma dizisi resmi afişi

Dün akşam yayınlanan ilk bölümüyle reytinglere damga vuran Çarpışma, sosyal medyanın gündemine yerleşti. Peki Çarpışma'yı neden izlemeliyiz? 3 maddede size durumu özetledik.

Show TV'nin Çukur'un ardından elindeki en iyi iş olduğu iddiasıyla başlayan Çarpışma, konuşulduğu kadar iddialı olduğunu ispat etti.

Sosyal medyanın gündemine yerleşen dizi, 5.6 reytingle listede 3. sırada yer almayı başardı. Eminiz ki, ilerleyen bölümlerde de yükselmeye devam edecektir.

Peki bu diziyi bu kadar izlenir kılan nokta nedir? Seyircinin ilgisini çeken 3 noktası var diyebiliriz aslında.

Sizler için bu kilit 3 noktayı derledik. Bu arada, Bir Zamanlar Çukurova dizisi büyük bir rakip elde etti:

1. Futbol tutkusu

                                    Kıvanç Tatlıtuğ'un canlandırdığı Kadir Adalı, futbol tutkusuyla bilinen bir polis memuru. Karakterin bu yönü, sosyal medyada da oldukça ilgi çekti. Futbola ilgisi olanların; takım demek aile, kardeşlik demek ruhuna sahip çıktıkları bir gerçek.
1. Futbol tutkusu Kıvanç Tatlıtuğ'un canlandırdığı Kadir Adalı, futbol tutkusuyla bilinen bir polis memuru. Karakterin bu yönü, sosyal medyada da oldukça ilgi çekti. Futbola ilgisi olanların; takım demek aile, kardeşlik demek ruhuna sahip çıktıkları bir gerçek.
2. Aile olmak

                                    Tatlıtuğ'un canlandırdığı Kadir ve Elçin Sangu'nun canlandırdığı Zeynep, aileleri için her şeyi yapabilmeyi göze alan ve gözünü karartmış karakterler. Onların bu durumu, aile kavramına değer veren kişiler için ilgi çekici hale geliyor.
2. Aile olmak Tatlıtuğ'un canlandırdığı Kadir ve Elçin Sangu'nun canlandırdığı Zeynep, aileleri için her şeyi yapabilmeyi göze alan ve gözünü karartmış karakterler. Onların bu durumu, aile kavramına değer veren kişiler için ilgi çekici hale geliyor.
3. Sevgi duygusuna olan ihtiyaç

                                    Melisa Aslı Pamuk'un canlandırdığı Cemre karakteri, bu duyguya olan ihtiyacı en iyi şekilde yansıtıyor demek mümkün olacaktır. Zenginlik ve güç kavramlarının arasında geçen yalnızlık. İçimizde var olan fakat adını koyamadığımız eksiklik.
3. Sevgi duygusuna olan ihtiyaç Melisa Aslı Pamuk'un canlandırdığı Cemre karakteri, bu duyguya olan ihtiyacı en iyi şekilde yansıtıyor demek mümkün olacaktır. Zenginlik ve güç kavramlarının arasında geçen yalnızlık. İçimizde var olan fakat adını koyamadığımız eksiklik.
Peki sizler diziyi nasıl buldunuz? Görüşlerinizi, yorumlar kısmına bekliyoruz.
Peki sizler diziyi nasıl buldunuz? Görüşlerinizi, yorumlar kısmına bekliyoruz.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >