Cem Yılmaz: Benim filmim sadece sinemalarda

Cem Yılmaz'ın merakla beklenen Karakomik filmleri 18 Ekim'de sinemalarda.
Cem Yılmaz'ın merakla beklenen Karakomik filmleri 18 Ekim'de sinemalarda.

Sinemada bilet fiyatlarının pahalı olmasından dolayı kriz çıkmış ve birçok film ertelenmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın araya girmesiyle çözülen krizden sonra Yılmaz Erdoğan 1 Şubat itibariyle Organize İşler filmini sinemaseverle buluşturmuştu. Film henüz vizyondan kalkmadan dijital yayın platformu Netflix'te yayınlanmaya başladı. Oldukça tepki çeken bu durumdan sonra gözler Cem Yılmaz, Mahsun Kırmızıgül ve Şahan Gökbakar'a çevrilmişti. Komedyen Cem Yılmaz, sosyal medyadan Karakomik filmler hakkında ''Sadece sinemalarda'' dedi.

2019 yılıyla birlikte sinema bilet fiyatlarına yapılacak muhtemel fiyat artışının oluşturduğu tartışma krize döndü. Sinema krizinin son bulmasının ardından en merak edilen ve iddialı yapımlardan olan Organize İşler 2: Sazan Sarmalı 1 Şubat itibariyle sinemaseverlerle buluştu. Film 359 bin 464 kişi tarafından izlenerek gişesini 2 milyon 938 bin 694'e çıkardı. Film üç hafta sonunda toplam 5 milyon 893 bin 850 TL hasılat elde etti. Ancak Yılmaz Erdoğan sinemadaki bu başarıya rağmen filmi Netflix'e sattı. Bunun üzerine gözler diğer yapımcılara çevrildi.

'Sadece sinemalarda'

Cem Yılmaz bir mekan çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Muhabirlerin; ''Yeni filmleriniz sadece sinemada mı izlenecek yoksa Yılmaz Erdoğan gibi Netflix’e satmayı düşünecek misiniz?” sorusuna “Sadece sinemalarda'' diyen Yılmaz sosyal medyadan da duyuru yayınladı.

Cem Yılmaz'ın Karakomik filmleri, 1 seans 2 film özelliğini taşıyor.
Cem Yılmaz'ın Karakomik filmleri, 1 seans 2 film özelliğini taşıyor.

Mahsun Kırmızıgül filmini erteledi

Mahsun Kırmızıgül'ün Mart ayında vizyonda olması beklenen devam filmi olan Mucize 2 Aşk'ın vizyon tarihi ertelendi.Filminin ertelenmesiyle ilgili aldığı kararı sosyal medya üzerinden paylaşan Kırmızıgül;

  • ''Sinema sektöründeki sistemin daha doğru bir zemine oturması için zamana ihtiyacımız var. Yeni sinema yasasının 1 Temmuz’da yürürlüğe girdikten sonra her şeyin adil ve şeffaf olacağını umarak filmimizi 6 Aralık tarihine ertelemek zorunda kaldık"dedi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >