Cem Yılmaz'dan büyük jest: 116 kişiye burs imkanı sağladı

Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından gösteriye dair detay ve görüntüleri de paylaşmayı ihmal etmiyor.
Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından gösteriye dair detay ve görüntüleri de paylaşmayı ihmal etmiyor.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, kapalı gişe oynayan stand-up gösterisinin gelirini çocuklara bağışladı. Diamond Elite Platinum Plus ile sevenlerinin karşısına çıkan Yılmaz gösterinin geliri ile 116 öğrenciye burs imkanı sağladı. Komedyen bu haberi sosyal medya hesabından, ''116 kardeşimize burs saglanmıştır'' açıklamasıyla duyurarak seyircisine teşekkür etti.

Başarılı komedyen Cem Yılmaz, uzun bir aradan sonra stand-up gösterisi 'Diamond Elite Platinum Plus' ile karşımıza çıktı. Biletlerin satışa çıkmasıyla saniyeler içinde tükenen ve kapalı gişe oynayan Yılmaz büyük bir jeste imza attı. Komedyen biletlerin saniyeler içinde satılıp karaborsaya düşmesiyle ve yüksek bir fiyattan satılmasıyla ilgili olarak da ''Ben 1500 liralık güldürmüyorum'' açıklamasını yapmıştı.

Öğrencilere burs

Cem Yılmaz stand-up gösterisine gelen seyircisinin desteği ile büyük bir yardım kampanyasına imza attı. 116 öğrenciye burs imkanı sağlayan komedyen sosyal medyadan açıklama yaparak seyircisine teşekkür etti. Yılmaz sosyal medyadan yaptığı açıklamayla;

''Bugün seyircimiz gösterimin geliri ile Teyev Vakfı vasıtasıyla 116 kardeşimize burs sağlamıştır. Cok tesekkür ederim'' dedi.

Daha öncede bağış yapmıştı

Cem Yılmaz, son gösterisinden elde edilen 300 bin TL'lik geliri Down Sendromu Derneği'ne bağışladı. Twitter hesabı üzerinden paylaşım yapanCem Yılmaz,

''Bu akşamki gösterimizde,seyircim Down Sendromu Derneği'ne 300.000 TL gelir sağlamıştır. Her birinize tek tek teşekkür ederim" notunu yazdı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >