Çiçeği burnunda baba Arda Turan'dan ilk doğum fotoğrafları geldi: Herkese ders olsun

Arda Turan
Arda Turan

Medipol Başakşehir futbolcusu Arda Turan ile eşi Aslıhan Doğan, bebek sahibi oldu. Nişantaşı'nda özel bir hastanede doğum yapan Aslıhan Doğan'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Erkek bebeklerine 'Hamza Arda' adını veren ünlü çifti, ailelerinin yanı sıra arkadaşları Murat Dalkılıç, Emre Belözoğlu ve eşi Tuğba Gürevin gibi isimler de yalnız bırakmadı.

Geçtiğimiz günlerde ünlü şarkıcı Berkay'la kavga ederek burnunu kırdığı haberiyle gündem olan Arda Turan, dün akşam baba oldu. Hastane önünde açıklama yapan Turan, "Çok garip bir duygu herkese iyi bir ders oluyor" dedi.

"İnşallah vatanına milletine hayırlı bir evlat olur. Çok başka bir duyguymuş korku ve üstüne titreme duygusu var. Bebek 3 kilo doğdu, Aslıhan da çok güçlü bir kadın kendisi de çok iyi. Bende doğuma girdim, çok garip bir duygu herkese iyi bir ders herkes için."
Doktor kıyafetiyle poz verdi

                                    Eşinin isteği üzerine doğuma giren Arda Turan, doktor kıyafetiyle poz verdi.
Doktor kıyafetiyle poz verdi Eşinin isteği üzerine doğuma giren Arda Turan, doktor kıyafetiyle poz verdi.
"Herkese iyi bir ders"

                                    Heyecanı gözlerinden okunan çiçeği burnunda baba Arda Turan, "Bebek 3 kilo doğdu, Aslıhan da çok güçlü bir kadın kendisi de çok iyi. Bende doğuma girdim, çok garip bir duygu herkese iyi bir ders herkes için" açıklamasında bulundu.
"Herkese iyi bir ders" Heyecanı gözlerinden okunan çiçeği burnunda baba Arda Turan, "Bebek 3 kilo doğdu, Aslıhan da çok güçlü bir kadın kendisi de çok iyi. Bende doğuma girdim, çok garip bir duygu herkese iyi bir ders herkes için" açıklamasında bulundu.
Ünlü isimler de yalnız bırakmadı

                                    Murat Dalkılıç, Mustafa Ceceli- Selin İmer çifti ve çok sayıda ünlü isim, Arda-Aslıhan çiftini bu mutlu gününde yalnız bırakmadı. Hastane çıkışı Murat Dalkılıç açıklama yapmazken Ceceli, "Bende aynı duyguları 7 yıl önce yaşadım" dedi.
Ünlü isimler de yalnız bırakmadı Murat Dalkılıç, Mustafa Ceceli- Selin İmer çifti ve çok sayıda ünlü isim, Arda-Aslıhan çiftini bu mutlu gününde yalnız bırakmadı. Hastane çıkışı Murat Dalkılıç açıklama yapmazken Ceceli, "Bende aynı duyguları 7 yıl önce yaşadım" dedi.
İddianame hazırlandı!

                                    Son olarak Arda Turan hakkında şarkıcı Berkay Şahin’i darp ettiği olayla ilgili dava açılmıştı. Turan, ruhsatsız silah bulundurmak ve kasten yaralamadan yargılanacak. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Turan'a 12,5 yıl, Berkay'a ise 2 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırladı.
İddianame hazırlandı! Son olarak Arda Turan hakkında şarkıcı Berkay Şahin’i darp ettiği olayla ilgili dava açılmıştı. Turan, ruhsatsız silah bulundurmak ve kasten yaralamadan yargılanacak. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Turan'a 12,5 yıl, Berkay'a ise 2 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırladı.
Turan'a 12,5 yıl, şarkıcı Berkay hakkında ise 2 yıl ceza!

                                    Arda Turan hakkında şarkıcı Berkay Şahin’i darp ettiği olayla ilgili dava açıldı. Turan, ruhsatsız silah bulundurmak ve kasten yaralamadan yargılanacak.


İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Arda Turan'a 12, 5 yıl, kavga ettiği şarkıcı Berkay hakkında ise 2 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırladı


Şarkıcı Berkay’ın avukatı, futbolcu Arda Turan’ın dört suçtan tutuklanmasını talep etmişti.


Turan, eğlendiği gece kulübünde şarkıcı Berkay’a saldırıp burnunu kırmıştı. Kavga, Arda Turan’ın Berkay’ın eşi Özlem Ada Şahin’i taciz ettiği iddiasıyla çıkan tartışmanın ardından yaşanmıştı.
Turan'a 12,5 yıl, şarkıcı Berkay hakkında ise 2 yıl ceza! Arda Turan hakkında şarkıcı Berkay Şahin’i darp ettiği olayla ilgili dava açıldı. Turan, ruhsatsız silah bulundurmak ve kasten yaralamadan yargılanacak. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Arda Turan'a 12, 5 yıl, kavga ettiği şarkıcı Berkay hakkında ise 2 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırladı Şarkıcı Berkay’ın avukatı, futbolcu Arda Turan’ın dört suçtan tutuklanmasını talep etmişti. Turan, eğlendiği gece kulübünde şarkıcı Berkay’a saldırıp burnunu kırmıştı. Kavga, Arda Turan’ın Berkay’ın eşi Özlem Ada Şahin’i taciz ettiği iddiasıyla çıkan tartışmanın ardından yaşanmıştı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >