'Çok güzelsin' iltifatının kadınları 360 derece değiştirdiğinin kanıtı

Poz verirken 'Çok güzelsin' sözünü duyan kadınların ifadesindeki değişim.
Poz verirken 'Çok güzelsin' sözünü duyan kadınların ifadesindeki değişim.

Türk fotoğrafçı Mehmet Genç, dünyanın birçok ülkesini dolaşarak kadınların iltifata gösterdiği tepkileri belgeliyor. İşte karşınızda duydukları iltifatlar karşısında vücut dilleri değişen kadınlar!

Türkiyeli fotoğrafçı Genç, Latin Amerika'nın birçok ülkesini dolaşarak fotoğraf çekiyor. Instagram'da 'Rotasız Seyyah' hesabıyla bilinen Genç, "Çok Güzelsin" projesi kapsamında kadınları fotoğraflıyor. Mehmet Genç'i, Instagram hesabından takip edebilirsiniz.

Aradaki buzları eritmenin yolu "İletişim"

                                    
                                    
                                    
                                    "Aradaki buzları eritecek bir şey lazımdı. Kolay söyleyebileceğim ve tepki vereceği kısa bir cümle. Bunun için bir iltifattan daha iyi ne olabilir? Karşınızdaki insanla bir anlık bir bağlantı kurmuş ve onu rahatlatıp güldürmüş oluyorsunuz."
Aradaki buzları eritmenin yolu "İletişim" "Aradaki buzları eritecek bir şey lazımdı. Kolay söyleyebileceğim ve tepki vereceği kısa bir cümle. Bunun için bir iltifattan daha iyi ne olabilir? Karşınızdaki insanla bir anlık bir bağlantı kurmuş ve onu rahatlatıp güldürmüş oluyorsunuz."
İşte o harika fotoğraflar!
İşte o harika fotoğraflar!
İki basit kelime ile mutluluk

                                    
                                    
                                    
                                    Şimdiye kadar çektiği ve kendi web sitesinde yayınladığı fotoğraflar "Çok güzelsin" gibi iki basit sözün ne kadar büyük bir etki yarattığını gösteriyor.
İki basit kelime ile mutluluk Şimdiye kadar çektiği ve kendi web sitesinde yayınladığı fotoğraflar "Çok güzelsin" gibi iki basit sözün ne kadar büyük bir etki yarattığını gösteriyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >