Çok şaşıracaksınız! İşte yeni Vecihi'nin partneri

Vecihi
Vecihi

Yeşilçam'a damga vuran "Vecihi" karakterinin partneri belli oldu!

Ödüllü yönetmen Kudret Sabancı'nın yeni filmi 'Vecihi Hürkuş'un çekimleri cuma günü başladı.

Vecihi Hürkuş'un anısını yaşatacak
Eğri Kapı Prodüksiyon'un imza attığı film, 16 Temmuz 1969'daki cenazesine bile çok az kişinin gittiği Milli Mücadele kahramanı efsane pilot Vecihi Hürkuş'un anısını yaşatacak.
Vecihi Hürkuş'un anısını yaşatacak Eğri Kapı Prodüksiyon'un imza attığı film, 16 Temmuz 1969'daki cenazesine bile çok az kişinin gittiği Milli Mücadele kahramanı efsane pilot Vecihi Hürkuş'un anısını yaşatacak.
Vecihi karakteri Hilmi Cem'de!
Özel dekorların kurulduğu filmin senaryosu Savaş Korkmaz imzası taşıyor.Hilmi Cem İntepe'nin Vecihi Hürkuş'u canlandırdığı filmde, eşi Hadiye Hürkuş'a ise Gizem Karaca hayat verecek.
Vecihi karakteri Hilmi Cem'de! Özel dekorların kurulduğu filmin senaryosu Savaş Korkmaz imzası taşıyor.Hilmi Cem İntepe'nin Vecihi Hürkuş'u canlandırdığı filmde, eşi Hadiye Hürkuş'a ise Gizem Karaca hayat verecek.
Partneri belli oldu!
Karaca, sosyal medyadan adına hazırlanan film senaryosunun videosunu paylaştı. Ünlü oyuncu bir yandan da düğün hazırlıklarını tamamlayacak ve önümüzdeki haftalarda 2,5 yıldır beraber olduğu işletmeci Kemal Ekmekçi'yle nikah masasına oturacak.
Partneri belli oldu! Karaca, sosyal medyadan adına hazırlanan film senaryosunun videosunu paylaştı. Ünlü oyuncu bir yandan da düğün hazırlıklarını tamamlayacak ve önümüzdeki haftalarda 2,5 yıldır beraber olduğu işletmeci Kemal Ekmekçi'yle nikah masasına oturacak.

😉🎬

Gizem Karaca (@gizemkaraca)'in paylaştığı bir gönderi ()

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >