Çukur dizisi Neslican Tay'ı unutmadı: 'Bize umut oldun'

Neslican Tay, 21 yaşında hayatını kaybetti.
Neslican Tay, 21 yaşında hayatını kaybetti.

● Kanserle mücadelesini tüm Türkiye'ye duyuran ve üç kez kanseri yenen Neslican Tay, dördüncü kez kansere yakalanarak yoğun bakıma kaldırılmıştı.

● Yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren Tay, çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti.

● Show TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Çukur, dün akşam yayınlanan bölümünde Cuma günü kanserden hayatını kaybeden Neslican Tay'ı unutmadı.

● Dizinin yeni bölümünde boş bir duvara, ''Neslican Tay Çukur'a umut oldun'' yazıldı.

Kanserle mücadelesini tüm Türkiye'ye duyuran ve üç kez kanseri yenen Neslican Tay, dördüncü kez kansere yakalanarak tedavi görmeye başlamıştı. Geçtiğimiz günlerde yoğun bakıma kaldırılan Tay, çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti.

Ölümüyle herkesi üzen Neslican Tay'ı Çukur dizisi unutmadı.

'Çukur'a umut oldun'

Tümörden sol bacağını kaybeden 21 yaşındaki Neslican Tay, geçtiğimiz hafta dördüncü kez yakalandığı kanserden dolayı tedavi gördüğü yoğun bakımda hayatını kaybetti. Ölümüyle tüm Türkiye'yi üzen Tay, Çukur dizisinde de unutulmadı.

Çukur'un akşam yayınlanan bölümünde boş bir duvara, "Gerçek zaferler asla pes etmeyenlerindir. Neslican Tay Çukur'a umut oldun, seni asla unutmayacağız" yazıldı.

Çukur dizisinde, Neslican Tay için yazılan duvar yazısı
Çukur dizisinde, Neslican Tay için yazılan duvar yazısı

'Teşekkürler'

Çukur'daki bu anlamlı sahne izleyicilerden tam not aldı. Twitter üzerinden dizideki sahnenin fotoğrafını paylaşan kullanıcılar, 'Yine çok güzel bir farkındalık yarattınız, tebrikler. Bu ayrıntı için teşekkürler' gibi yorumlar yaptı.

Bacağının gömülü olduğu yere defnedildi

Dördüncü kez yakalandığı kansere yenik düşerek hayatını kaybeden Neslican Tay'ın cenazesi memleketi Rize'ye defnedildi. Tay'ın dayısı Ömer Yazıcı yaptığı açıklamada cenazenin Rize'ye götürüleceğini ve orada defnedileceğini bildirmişti.

Neslican'ın ve annesinin istekleri doğrultusunda naaş, daha öncesinde tedavi sürecinde kaybettiği bacağının gömülü olduğu yere defnedildi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >