Çukur ekibinin kadrosu genişlemeye devam ediyor

Çukur dizisi yayınlandığı günden beri reyting rekortmeni olarak izleyicilerinden tam not aldı.
Çukur dizisi yayınlandığı günden beri reyting rekortmeni olarak izleyicilerinden tam not aldı.

Başarılı yapımlardan biri olan Çukur'dan sevenlerine müjdeli bir haber geldi. Başrol oyuncusu Dilan Çiçek Deniz'in diziye veda etmesinin ardından kadrosuna yeni oyuncular katmaya devam eden ekip bir isimle daha anlaştı. Projenin ekibine son olarak Cihangir Ceyhan katılacak.

Show TV'nin fenomen dizisi Çukur, oyuncu kadrosu ve konusu ile dikkat çekiyor. Aras Bulut İynemli'nin başrolunde olduğu diziye geçtiğimiz bölümlerde Dilan Çicek Deniz ölerek veda etmişti. 27 Mayıs Pazartesi akşamı sezon finali ile ekrana gelecek olan dizinin ise kadrosuna yeni isimler dahil olmaya devam ediyor.

Rolü belli oldu

Yeni karakterlerin renk kattığı projenin ekibine son olarak Cihangir Ceyhan da katılacak. Sıfır Bir - Bir Zamanlar Adana'da dizisiyle yıldızı parlayan Ceyhan'ın Çukur'da hangi karakteri canlandıracağı merak konusu olmuştu. Dizide zaman zaman adı geçen Akın Koçovalı rolünü Cihangir Ceyhan'ın oynayacağı sanılıyordu. Ancak Cihangir Ceyhan'ın Azer karakterine hayat vereceği ve Savaş'ın abisi olarak dizide boy göstereceği öğrenildi.

Cihangir Ceyhan.
Cihangir Ceyhan.

Diziler arası geçiş oldu

Çukur dizisinin geçtiğimiz bölümlerinde ekrana gelen, Çarpışma dizisindeki Veli Cevher karakteri, Vartolu’nun yardım isteğine kayıtsız kalamayarak Sena’nın bulunması için Çukur’a gelmişti.

Çukur, Türkiye’de örneği az olan bu “crossover” (çapraz geçiş) ile çok konuşuldu. Perşembe akşamı ekrana gelen Çarpışma’nın yeni bölümünde ise bu kez Vartolu, Veli Cevher’e iade-i ziyaret gerçekleştirdi ve bu sahne pazartesi akşamı ekrana gelen Çukur'un yeni bölümde yer almıştı.

Çukur ekibi.
Çukur ekibi.

Sen Anlat Karadeniz'in başrol oyuncusu dahil oldu

Reyting rekortmeni Sen Anlat Karadeniz dizisinin psikopat Vedat karakterini canlandıran başarılı oyuncu Mehmet Ali Nuroğlu, Çukur dizisi oyuncu kadrosuna dahil oldu. Güçlü isimlerle çalışan dizinin başarısı ise azalmadan devam ediyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >