Çukur'un Vartolusu Erkan Kolçak Köstendil'in yeni projesi

Erkan Kolçak Köstendil'in 3. sezonda da Çukur dizisinde yer alması bekleniyor.
Erkan Kolçak Köstendil'in 3. sezonda da Çukur dizisinde yer alması bekleniyor.

Çukur dizisinde Vartolu karakteri ile izleyicinin beğenisini kazanan Erkan Kolçak Köstendil yeni bir proje ile sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Köstendil, tek kişilik tiyatro gösterisi için turneye çıkacak. Kendisinin yazdığı 12 Numaralı Adam oyunuyla Türkiye turuna çıkacak olan Kolçak Köstendil, sosyal medya hesabından hangi illere gideceğini duyurdu.

Pazartesi günlerinin reyting rekortmeni dizisi Çukur, seçkin kadrosu ve konusuyla dikkat çekmeyi başardı. 2 sezondur devam eden dizi bu sene de sezon finali vererek kaldığı yerden devam edecek.

Dizi de Vartolu karakterine hayat veren Erkan Kolçak Köstendil ise izleyiciden tam not almayı başardı. Köstendil, şimdide yeni bir proje ile gündeme geldi.

Yeni projesi tiyatro oyunu

Çukur dizisinde Vartolu karakterini canlandıran ünlü oyuncu Erkan Kolçak Köstendil, tek kişilik tiyatro gösterisi için Türkiye turnesine çıkıyor. Kendisinin yazdığı 12 Numaralı Adam tek kişilik oyunuyla sevenleriyle buluşmaya hazırlanan Köstendil, sosyal medya hesabından hangi illere gideceğini duyurdu.

Çukur dizisinin Eylül ayı ile birlikte 3. sezonuyla ekrandaki yerini alması bekleniyor.

Aras Bulut İynemli'nin de yeni projesi belli oldu

Çukur dizisinin bir diğer yıldızı Aras Bulut İynemli sezon finalinin ardından bu kez beyazperde için kamera karşısına geçecek. İynemli, çekimleri bu yaz başlayacak ve Mehmet Ada Öztekin'in yönetmen koltuğunda oturacağı filmde başrolü üstlenecek. O3 Medya'nın yapımcılığını üstlendiği film, yabancı bir yapımdan Türkçe'ye uyarlanacak.

Başarılı oyuncu, sinemada down sendromlu bir genci canlandıracak. Filmde İynemli'ye eşlik edecek rol arkadaşları ise henüz belli olmadı.

Aras Bulut İynemli.
Aras Bulut İynemli.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >