Cüneyt Arkın'dan hayranlarına 30 Ağustos mesajı!

Cüneyt Arkın

Usta sanatçı Cüneyt Arkın, oğlu tarafından Instagram hesabından yayınladığı mesajda, iyi olduğunu belirterek, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladı.

Geçirdiği rahatsızlık sebebiyle bir süre hastanede tedavi göre Yeşilçam'ın usta sanatçısı Cüneyt Arkın, ahyranları için bir mesaj yayınladı.

Oyuncu olan oğlu Murat Arkın'ın Instagram hesabından bir video yayınlayan Arkın, iyi olduğunu belirterek, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladı.

Arkın, mesajında, "Biraz kendime gelip sokağa çıktığımda, ya Rabbi ne güzel şey, insanlar geldiler, yüzlerinde üzüntü ve biraz beni görmelerinden dolayı sevinç, 'Geçmiş olsun' dediler. 'Dualarımız seninle ve hep seninle de olacak' dediler. Sağ olun. Ben de sizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nızı kutluyorum" ifadelerine yer verdi.


Söz vermiştik. Yerine getiriyoruz. Babamdan sizlere mesaj var. Sevgiler dostlar...

Murat Arkin (@muratarkin1)'in paylaştığı bir gönderi ()

Ne olmuştu?

                                    Yeşilçam efsanesi Cüneyt Arkın, kalp yetmezliğine bağlı gelişen akciğer ödemi sonucu ortaya çıkan solunum güçlüğü nedeniyle 5 Ağustos'ta hastaneye kaldırılmış ve yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınmıştı.
Ne olmuştu? Yeşilçam efsanesi Cüneyt Arkın, kalp yetmezliğine bağlı gelişen akciğer ödemi sonucu ortaya çıkan solunum güçlüğü nedeniyle 5 Ağustos'ta hastaneye kaldırılmış ve yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınmıştı.
Cüneyt Arkın kimdir?

                                    8 Eylül 1937 Eskişehir doğumludur. Asıl adı Fahrettin Cüreklibatur olarak bilinmekte. Liseyi Eskişehir Atatürk Lisesi’nde okudu. Üniversitede ise İstanbul Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. Betül Cüreklibatur ile evlilik yaptı. Bu evlilikten Kaan ve Murat adında iki oğlu oldu.
Sinemaya, Hayat dergisinin açmış olduğu 'Sinema Artisti' yarışmasıyla dahil oldu. Sinemanın en büyük erkek oyuncularından biri olarak kabul edilir.
Cüneyt Arkın kimdir? 8 Eylül 1937 Eskişehir doğumludur. Asıl adı Fahrettin Cüreklibatur olarak bilinmekte. Liseyi Eskişehir Atatürk Lisesi’nde okudu. Üniversitede ise İstanbul Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. Betül Cüreklibatur ile evlilik yaptı. Bu evlilikten Kaan ve Murat adında iki oğlu oldu. Sinemaya, Hayat dergisinin açmış olduğu 'Sinema Artisti' yarışmasıyla dahil oldu. Sinemanın en büyük erkek oyuncularından biri olarak kabul edilir.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >