Dark'ın oyuncularından Türk seyircisine mesaj var

Dark üçüncü sezonuyla Netflix'te yayınlanacak.
Dark üçüncü sezonuyla Netflix'te yayınlanacak.

Dijital yayın platformu Netflix, orijinal dizileriyle dikkati çekiyor.

Bu dizilerin içerisinde en iyilerden biri olan Dark, yayınlanan 2. sezonuyla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Karmaşık kurgusuyla izleyicisini etkilemeyi başaran dizinin 3. sezonuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

Ancak dizinin oyuncuları Netflix'in Twitter hesabından Türk izleyicisi için bir mesaj yayınlayarak, ''Merhaba Türkiye. 3. sezon hakkında bir fikrimiz yok. Ama er ya da geç olacak'' dedi.

Dijital yayın platformu Netflix, orijinal dizileriyle dikkati çekiyor. Platform yayınladığı diziler sayesinde adını dünya çapında duyurmayı başardı.

Bu orijinal dizilerin başında gelen Dark, ilk ve ikinci sezonuyla izleyici üzerinde etki bıraktı. Üçüncü sezonuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmazken dizinin oyuncuları Türk seyircisine Twitter üzerinden bir mesaj yolladı.

'Merhaba Türkiye'

Dark dizisinin oyuncuları Twitter üzerinden yayınladıkları bir videoda Türk izleyicisine mesaj yolladı. 3. sezonun ne zaman başlayacağı hakkında bilgi vermeyen oyuncular, ''Merhaba Türkiye, merhaba Türkiye'deki hayranlar! 3. sezon ne zaman? Hiçbir fikrimiz yok. Ama kesinlikle olacak. Er ya da geç'' dedi.

GZT olarak teorimiz belli

Dark izleyicileri şimdiden yeni sezonu izlemek için gün sayıyor. Ancak dizinin ekibinden bu konuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Ancak, GZT olarak bu konuyla ilgili bir teorimiz var.

Teorimize gelecek olursak eğer, Dark'ın 2017 yılında yayınlanan 1. sezon ilk sahnesinde ekranlara 21 Haziran 2019 yazısı aslında hem dizinin geçtiği zaman dilimini gösterirken hem de 2019'da yayınlanan 2. sezonun tarihine işaret ediyor. Yine aynı şekilde dizinin 2. sezon ilk sahnesinde senaristler 21 Haziran 2020 izleyicilere tarihini gösteriyor. Bu da bize 3. sezonun yayın tarihini gösteriyor.

Bahsettiğimiz teoriye göre, her sezonun ilk bölümünün ilk karesinde yazan tarih aslında gelecek sezonun yayınlanma tarihini de ortaya çıkartıyor.

Dark hakkında

Bilim kurgu türündeki dizinin yönetmenliğini Who AmI filmiyle tanınan Baran bo Odar yapıyor. Odar aynı zamanda Jantje Friese ile birlikte dizinin senaryosunu da kaleme alıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda ise Louis Hofmann, Anna König, Roland Wolf, Louis Hofmann ve Jördis Triebel gibi isimler yer alıyor. Dizi, Almanya’da televizyon yapımlarına verilen en prestijli ödül olan Grimme Preis’a aday gösterildi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >