Demet Akalın'dan şaşırtan Okan Kurt itirafı

6,5 yıllık evliliklerini sonlandıran Okan Kurt ve Demet Akalın'ın, bu  evliliklerinden Hira isminde bir de kızları var.
6,5 yıllık evliliklerini sonlandıran Okan Kurt ve Demet Akalın'ın, bu evliliklerinden Hira isminde bir de kızları var.

Okan Kurt ve ailesine ait nakliyat şirketinin işlerinin üç yıl önce bozulması nedeniyle mal varlıklarına haciz gelen ve zor günler geçiren Demet Akalın, 6,5 yıllık evliliğini bitirme kararı aldı.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk oldu. Eylül ayında Okan Kurt'la bitirdiği evliliği hakkında konuşan Demet Akalın, eski eşi hakkında yaptığı açıklamalarla gündem oldu.

"Kendimi çok iyi hissediyorum. Bizim başımıza gelen şeyler talihsiz şeylerdi. Beni düşünmemiş hissiyatını kapıldım. Aslında benim eski eşim beni herkesten çok fazla düşünürdü. Ama kızım için vazgeçtim. Benim vicdanım rahat. Okan'ı zaman zaman özlüyorum."

"Kendimi toparlayıp karşına çıkacağım"

                                    "Evimize gelen avukat ve haciz işleri hep usulsüz; kayınbiraderim benim evimi nasıl ofis gösterir ki? Okan için her şeyin çok iyi olmasını diliyorum. Oda 'Kendimi toparlayıp karşına çıkacağım' dedi. Demek ki o arada bir şey yapma demek istiyor."
"Kendimi toparlayıp karşına çıkacağım" "Evimize gelen avukat ve haciz işleri hep usulsüz; kayınbiraderim benim evimi nasıl ofis gösterir ki? Okan için her şeyin çok iyi olmasını diliyorum. Oda 'Kendimi toparlayıp karşına çıkacağım' dedi. Demek ki o arada bir şey yapma demek istiyor."
"Okan'a kızgınlığım azaldı"

                                    "Okan'a ilk 1 ay inanılmaz kızgındım. Artık o kadar değil, gördüğümde selam veriyorum. Okan'ın Instagram hesabına hiç bakmadım beni kızımla olan ilişkisi ilgilendiriyor. Boşanma aşamasında Hira korktuğu için etkilendi. Hira, babasına 'Sen kapıya gelme annem evi terk eder' diyormuş; bende bakıcısında öğreniyorum. Bunun için yumuşuyorum. Ben Okan'ın emeğine üzülüyorum. Ben de onun ailesiyim, benim Okan'a kırgınlığım bu yüzden."
"Okan'a kızgınlığım azaldı" "Okan'a ilk 1 ay inanılmaz kızgındım. Artık o kadar değil, gördüğümde selam veriyorum. Okan'ın Instagram hesabına hiç bakmadım beni kızımla olan ilişkisi ilgilendiriyor. Boşanma aşamasında Hira korktuğu için etkilendi. Hira, babasına 'Sen kapıya gelme annem evi terk eder' diyormuş; bende bakıcısında öğreniyorum. Bunun için yumuşuyorum. Ben Okan'ın emeğine üzülüyorum. Ben de onun ailesiyim, benim Okan'a kırgınlığım bu yüzden."
6,5 yıllık evlilik sona erdi

                                    Okan Kurt ve ailesine ait nakliyat şirketinin işlerinin üç yıl önce bozulması nedeniyle mal varlıklarına haciz gelen ailenin borcu, 150 milyon liraya kadar dayandı. Ödenmeyen borcun 36 milyon TL'lik kısmı için ise geçtiğimiz günlerde Demet Akalın ve Okan Kurt'un villasına haciz işlemi gerçekleştirildi. Zor günler geçiren Demet Akalın haciz geriliminin ardından 6,5 yıllık evliliğini bitirme kararı aldı. Çift, Beykoz Adliyesi'nde görülen dava sonucunda anlaşmalı olarak boşandı.
6,5 yıllık evlilik sona erdi Okan Kurt ve ailesine ait nakliyat şirketinin işlerinin üç yıl önce bozulması nedeniyle mal varlıklarına haciz gelen ailenin borcu, 150 milyon liraya kadar dayandı. Ödenmeyen borcun 36 milyon TL'lik kısmı için ise geçtiğimiz günlerde Demet Akalın ve Okan Kurt'un villasına haciz işlemi gerçekleştirildi. Zor günler geçiren Demet Akalın haciz geriliminin ardından 6,5 yıllık evliliğini bitirme kararı aldı. Çift, Beykoz Adliyesi'nde görülen dava sonucunda anlaşmalı olarak boşandı.
2012'de nikah masasına oturdular

                                    Demet Akalın ve Okan Kurt, 23 Nisan 2012 tarihinde nikah masasına oturmuştu. Çiftin bu evlilikten Hira isminde bir kızları dünyaya geldi.
2012'de nikah masasına oturdular Demet Akalın ve Okan Kurt, 23 Nisan 2012 tarihinde nikah masasına oturmuştu. Çiftin bu evlilikten Hira isminde bir kızları dünyaya geldi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >