Demet Akalın boşandıktan sonra birini daha listeden çıkardı!

Demet Akalın
Demet Akalın

Ünlü popçu Demet Akalın, 6 yıllık eşi Okan Kurt'tan 12 Eylül'de boşandı. Boşandığı günden bu yana zor zamanlar geçiren ünlü şarkıcı, kendisini yalnız bırakan arkadaşlarını teker teker hayatından çıkarıyor.

Evliliğini tek celsede sonlandıran Demet Akalın, boşanma ve hacizden sonra zor günler geçiriyor. Bu dönemde desteğini görmediği dostlarını da sosyal medya hesabından takipten çıkaran Akalın, ilk olarak Fatih Ürek'i silmişti.

6 buçuk yıllık eşi Okan Kurt'tan boşanan şarkıcı Demet Akalın, yakın dostu Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'i de zor zamanlarında yanında olmadığı için sosyal medya hesabı Instagram'dan takip etmeyi bırakmıştı.

Eski eşi Okan Kurt'un borçlarından dolayı evine haciz gelen ve sonrasında ani bir kararla 6 yıllık evliliğini bitiren Demet Akalın, arkadaşlarından destek görmediğini belirtti. Akalın, kendisini yalnız bırakan Seren Serengil'i sosyal medya hesabından takipten çıkararak şu mesajı yayınladı: "Ayın 11'ine kadar günde 1500 kere ara.İki haftadır ne ses ne soluk. Vallahi komiksiniz. Bye! (hoşça kal)"

Seren'i takipten çıkardı!

                                    Eski eşi Okan Kurt'un borçlarından dolayı evine haciz gelen ve sonrasında ani bir kararla 6 yıllık evliliğini bitiren Demet Akalın, arkadaşlarından destek görmediğini belirtti. Akalın, kendisini yalnız bırakan Seren Serengil'i sosyal medya hesabından takipten çıkardı.
Seren'i takipten çıkardı! Eski eşi Okan Kurt'un borçlarından dolayı evine haciz gelen ve sonrasında ani bir kararla 6 yıllık evliliğini bitiren Demet Akalın, arkadaşlarından destek görmediğini belirtti. Akalın, kendisini yalnız bırakan Seren Serengil'i sosyal medya hesabından takipten çıkardı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >