Diriliş Ertuğrul'da 'Osman Gazi' sürprizi

Diriliş Ertuğrul dizisi Osman Gazi'ye hazırlanıyor.
Diriliş Ertuğrul dizisi Osman Gazi'ye hazırlanıyor.

5 yıldır severek izlenen ve başarılı yapımlardan biri olan Diriliş Ertuğrul dizisinden izleyicilerine bir sürpriz geldi. Bu sezondan sonra Osman Gazi ismi ile devam etmesi beklenen dizi bu konuda yavaş yavaş mesaj vermeye başladı. Son yayınlanan fragmanda Osmanlı Devleti'nin kurcusu Osman Bey'e Süleyman Şah tarafından beyliğinin müjdelendiği görülüyor. Dizinin ekibi Osman Gazi rolü için ünlü oyuncu Burak Özçivit ile anlaşmıştı.

TRT'nin izlenme rekorları kıran ve ünü tüm dünyayı saran Diriliş Ertuğrul dizisi yayınladığı günden beri ilgiyle ve heyecanla takip ediliyor. Başrollerini Engin Altan Düzyatan'ın paylaştığı dizi bu sezon itibariyle yerini Osman Gazi dönemine bırakacak. Dizi ekibi bu geçiş için hazırlıklara başladı.

Osman'a beylik müjdeleniyor

Diriliş Ertuğrul 140. yeni bölümüyle 20 Mart Çarşamba akşamı ekrana gelecek. Diriliş Ertuğrul yeni bölümde, Osman artık oba içerisinde aktif olarak görev almak istediğini hal ve hareketleriyle gösterirken, babası Ertuğrul Bey ise gurur dolu bakışlarla oğlunu izliyor.

Yeni bölümde düşmanın kurduğu bütün planların farkında olan oba beyi, buna karşı savunmasını sergilemeye devam etmektedir. Diğer taraftan Mergen ise Alıncak tarafından esir alınmıştır.

İşte yeni bölüm fragmanı

Burak Özçivit ile anlaştılar

Diriliş Ertuğrul dizisinin yerini Osman Gazi'ye bırakmasının ardından Burak Özçivit karşımıza çıkacak. Osman Gazi'ye hayat vermeye hazırlanan Özçivit, aksiyon sahneleri için Çekmeköy'de bulunan çiftlikte kılıç ve at binme dersleri alıyor.

Haftanın üç günü eğitim gören Burak Özçivit'e üç eğitmen de eşlik ediyor. O döneme ait kitap ve belgeselleri de izleyen oyuncu ilerleyen zamanlarda ise tarihçilerle bir araya gelerek rolüne çalışacak.

Burak Özçivit en son Kerem Bursin'le Can Feda filminde oynamıştı.
Burak Özçivit en son Kerem Bursin'le Can Feda filminde oynamıştı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >