Diriliş Osman başlıyor: Burak Özçivit'in partneri belli oldu

Burak Özçivit, rolü için hazırlıklara devam ediyor.
Burak Özçivit, rolü için hazırlıklara devam ediyor.

● Diriliş Osman dizisinin başrol oyuncusu Burak Özçivit'in partneri belli oldu.

● Özçivit'in canlandıracağı Osman Gazi'nin eşini Aslıhan Karalar oynayacak. Karalar, Şeyh Edebali’nin kızı Malhun Hatun’u canlandıracak.

● Yeni sezonda ATV ekranlarında seyircisiyle buluşmaya hazırlanan dizi ekim ayında başlayacak.

5 yıl boyunca TRT ekranlarında seyirciyle buluşan Diriliş Ertuğrul dizisi oyuncu kadrosu ve kurgusuyla reyting rekortmeni oldu. Her Çarşamba ekrana gelen ve güçlü bir izleyici kitlesine sahip olan dizi, sezon finali yaparak hikayenin 'Ertuğrul' kısmını sonlandırdı.

Diriliş Osman ismiyle yeni sezona başlayacak olan ekip, başrol oyuncusu Burak Özçivit'in partnerini buldu.

Malhun Hatun karakterine hayat verecek oyuncu bulundu

Diriliş Osman dizisinin başlamasına çok az kaldı. Burak Özçivit'in başrol oynayacağı dizide Şeyh Edebali’nin kızı Malhun Hatun’u Aslıhan Karalar canlandıracak. Karalar, rolü için tarih dersleri almaya da başladı.

Aslıhan Karalar
Aslıhan Karalar

At binme, kılıç kullanma ve ok atma eğitimleri alıyor

Aslıhan Karalar, Malhun Hatun rolü için hazırlıklara başladı. Karalar, Riva’da gerçekleşen provalarda at binme, kılıç kullanma ve ok atma eğitimleri alıyor. Yapım için ayrıca tüm kadın oyuncuların, yemek pişirme dersi de aldığı öğrenildi.

Oyuncular haftanın dört günü çiftliğe giderek, çekimler başlayana kadar çalışmaya devam edecek.

Aslıhan Karalar kimdir?

Annesi Çanakkale, babası ise Ankaralı olan Aslıhan Karalar, 27 Nisan 1999 tarihinde dünyaya geldi.

Bilkent Uluslararası Laboratuvar Lisesi'nde okuyan ve ortaokulda Fransızca öğrenen Aslıhan Karalar, Londra King's College'da işletme okuyor.

Kadro kuruldu

Yapımcı Mehmet Bozdağ Diriliş Ertuğrul dizisinin devamı olan Diriliş Osman için hazırlık yapmaya devam ediyor. Kadroda belli olan yeni isim ise Ayşegül Günay oldu. Günay, dizide Osman Bey'in yengesi Zühre rolüne hayat verecek. Diziye hazırlanmak için çalışmalara başlayan oyuncunun adının kısa bir süre içerisinde resmen duyurulması bekleniyor.

Ayşegül Günay
Ayşegül Günay

Setten ilk kare

ATV ekranlarında başlayacak olan Diriliş Ertuğrul'un yeni sezonu niteliğinde çekilecek olan Diriliş Osman'ın başrol oyuncusu Burak Özçivit, rolü için eğitim almaya devam ediyor. Sevenlerinin heyecanla 'Osman' rolünde görmek istedikleri Özçivit, dizi için sıkı bir eğitim sürecine girdi. Okçuluk ve at binme dersleri alan başarılı oyuncu, ayrıca dövüş, kılıç ve aksiyon eğitimleri de aldı.

Burak Özçivit'in setten paylaşılan fotoğrafı
Burak Özçivit'in setten paylaşılan fotoğrafı

Diziyle ilgili gelen ilk kare ise Burak Özçivit'in atın üstünde çekilmiş bir fotoğrafı oldu.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >