Efsane dizi Çukur'un yeni fragmanı yayınlandı

Sevilen dizi, yayınlandığı günden beri reyting rekorları kırıyor.
Sevilen dizi, yayınlandığı günden beri reyting rekorları kırıyor.

Yayınlandığı günlerde reyting rekorları kıran ekranların sevilen dizisi Çukur'un, merakla beklenen 2. sezon 12. bölüm fragmanı yayınlandı. Ay Yapım tarafından yapımı üstlenilen Çukur dizisinin yeni bölüm fragmanı, nefes kesti.

Aras Bulut İynemli ve Dilan Çiçek Deniz gibi isimlerin başrol oyunculuğu yaptığı Çukur dizisi, son olarak 2. sezonun 11. bölümüyle ekrana geldi.

  • Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur’un merakla beklenen yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Koçovalıların oyunuyla Karakuzuları vuran ve öfkeden deliye dönen Mahsun, “Onlar beni tam vicdanımdan vurdu. Aynı azabı onlara yaşatmadan ben rahat nefes almayacağım!” sözleriyle intikam yemini ediyor. Celasun’un kanlar içinde yerde yattığı tanıtımda, Çeto ve Mahsun’un topladığı çocukları kurtarmak için Çukur’a girmeye karar veren Cumali’nin neler yapacağı merakla bekleniyor.

Saadet'e ulaşma konusunda pes etmeyen Vartolu, sevdiği kadın ile doğacak çocuğuna kavuşmak için her yolu deniyor.
Saadet'e ulaşma konusunda pes etmeyen Vartolu, sevdiği kadın ile doğacak çocuğuna kavuşmak için her yolu deniyor.
Yamaç Ersoy'un peşinde
Çukur dizisi son olarak 2. sezonun 11. bölümüyle ekrana geldi. Yamaç, Ersoy'un peşini bırakmamaya kararlı; onu sıkıştırmaya ve ondan istihbarat almaya devam ederken öğreneceği yeni bir bilgi, beraberinde bazı sırları da getirdi. Bu sırlar, Yamaç'a zor anlar yaşattı.
Yamaç Ersoy'un peşinde Çukur dizisi son olarak 2. sezonun 11. bölümüyle ekrana geldi. Yamaç, Ersoy'un peşini bırakmamaya kararlı; onu sıkıştırmaya ve ondan istihbarat almaya devam ederken öğreneceği yeni bir bilgi, beraberinde bazı sırları da getirdi. Bu sırlar, Yamaç'a zor anlar yaşattı.
Koçovalılar için yepyeni bir umut
Vartolu, Saadet'e ulaşma konusunda pes etmedi ve sevdiği kadın ile doğacak çocuğuna kavuşmak için her yolu denedi. Ancak Vartolu'nun, Yamaç'tan gizli Karakuzular için daha ne kadar çalışacağı merak konusu oldu. Çukur'da yaşanan duygu yüklü bir olay, herkesi bir araya getirdi. Yamaç'ın Çukur sokaklarında görülmesi ise ekran başındakilere "Çukur eski günlerine mi dönecek?" sorusunu sordurdu. Cumali'nin yıllar sonra babası İdris ile annesi Sultan'ın karşısına çıkması için izleyicileri gözyaşlarına boğdu. Cumali'nin bu adımı, Koçovalılar için yepyeni ve büyük bir umut oldu.
Koçovalılar için yepyeni bir umut Vartolu, Saadet'e ulaşma konusunda pes etmedi ve sevdiği kadın ile doğacak çocuğuna kavuşmak için her yolu denedi. Ancak Vartolu'nun, Yamaç'tan gizli Karakuzular için daha ne kadar çalışacağı merak konusu oldu. Çukur'da yaşanan duygu yüklü bir olay, herkesi bir araya getirdi. Yamaç'ın Çukur sokaklarında görülmesi ise ekran başındakilere "Çukur eski günlerine mi dönecek?" sorusunu sordurdu. Cumali'nin yıllar sonra babası İdris ile annesi Sultan'ın karşısına çıkması için izleyicileri gözyaşlarına boğdu. Cumali'nin bu adımı, Koçovalılar için yepyeni ve büyük bir umut oldu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >