Elçin Sangu'nun, Can Kırıkları dizisinde neden yer almadığı belli oldu

Elçin Sangu

Ünlü oyuncu Elçin Sangu'nun, yeni sezonda Can Kırıkları dizisinde oynaması bekleniyordu. O sebep, proje ile anlaşma imzalamasına engel oldu.

Ünlü oyuncu Elçin Sangu'nun, yeni sezonda Can Kırıkları dizisinde rol alması bekleniyordu. Bir avukatı oynaması beklenen Sangu'nun, yeni sezonda internet dizisi Yaşayamayanlar'da yayında olacaktı.

İddiaya göre; Sangu, Yaşayamayanlar'ın Eylül ayında yayınına başlayacak olmasını sebep göstererek, Can Kırıkları dizisinin yayın tarihinin değişmesini istedi fakat istediği yanıtı alamadı.

Aynı anda her iki proje ile yayında olmak istemeyen Sangu'nun, bu sebeple Can Kırıkları dizisi ile anlaşma sağlayamadığı iddia edildi.

Öte yandan Sangu'nun menajerlik şirketinden konuyla ilgili olarak açıklama yapıldı. Açıklamada, "Prensipte anlaştığımız “Can Kırıkları” isimli projeden, yapım şirketi ile oyuncumuz Elçin Sangu’nun takvimlerinin uyuşmaması sebebiyle üzülerek ayrılmış bulunuyoruz" ifadelerine yer verildi.

Elçin Sangu kimdir?

                                    11 Temmuz 1985 tarihinde İzmir'de ailesinin tek çocuğu olarak doğmuştur. Çerkes kökenlidir. Mersin Üniversitesi Devlet Konservatuarı Opera bölümünden mezun olmuştur. Mezun olduktan sonra bir yıl kadar özel bir tiyatroda oynamıştır. 2006 yılında Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro bölümünü burslu bir şekilde kazanmış fakat okulu yarım bırakmıştır. Sanat danışmanlığını Haldun Dormen'in yaptığı "Sahne Tozu" tiyatrosunda eğitimler almıştır. Sadece tasarımcı ürünlerinin satıldığı bir e-butik olan ikonogami.com'a ortak olmuştur. İzmir'de tiyatro yaparken tesadüf eseri kendisini bir anda 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisinde önemli bir rolde bulmuştur. Oyunculuğa ilk kez 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisinde başlamıştır. Kiralık Aşk dizisindeki rolüyle şöhreti yakalamıştır. Elidor, Beymen gibi markaların reklam yüzü olmuştur.
Elçin Sangu kimdir? 11 Temmuz 1985 tarihinde İzmir'de ailesinin tek çocuğu olarak doğmuştur. Çerkes kökenlidir. Mersin Üniversitesi Devlet Konservatuarı Opera bölümünden mezun olmuştur. Mezun olduktan sonra bir yıl kadar özel bir tiyatroda oynamıştır. 2006 yılında Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro bölümünü burslu bir şekilde kazanmış fakat okulu yarım bırakmıştır. Sanat danışmanlığını Haldun Dormen'in yaptığı "Sahne Tozu" tiyatrosunda eğitimler almıştır. Sadece tasarımcı ürünlerinin satıldığı bir e-butik olan ikonogami.com'a ortak olmuştur. İzmir'de tiyatro yaparken tesadüf eseri kendisini bir anda 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisinde önemli bir rolde bulmuştur. Oyunculuğa ilk kez 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisinde başlamıştır. Kiralık Aşk dizisindeki rolüyle şöhreti yakalamıştır. Elidor, Beymen gibi markaların reklam yüzü olmuştur.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >
KAYNAK / MEDYA TAVA