Emre Kınay'ı isyan ettiren görüntü!

Emre Kınay
Emre Kınay

Onu hiç böyle görmediniz! Ünlü oyuncu Emre Kınay'ı isyan ettiren görüntü

Antalya Adrasan’da tatil yapan oyuncu Emre Kınay, sosyal medya hesabından ateş püskürdü.

İsyan etti!
Ünlü oyuncu Emre Kınay, çöp kutularının dolduğunu ve iki gün boyunca toplanmadığı için kokuya neden olduğunu belirterek sosyal medya hesabından isyan etti.
İsyan etti! Ünlü oyuncu Emre Kınay, çöp kutularının dolduğunu ve iki gün boyunca toplanmadığı için kokuya neden olduğunu belirterek sosyal medya hesabından isyan etti.
Sahip çıkılmasını istedi!
Emre Kınay, çöplerin toplanmasını ve Adrasan’a sahip çıkılmasını isteyerek "Ben 20 yıl önce geldim Adrasan’a ilk kez. Geldiğimde aşık oldum doğasına, denizine, deresine, samimiyetine. Köylüsü ile işletmeciler ile ahbap olduk yıllar içinde. Deniz aynı, doğa aynı ama bu çöpler o yürüyüş yolu boyunca park etmiş araçlar taaa denizin dibine kadar. Çöpler gördüğünüz gibi otellerin dibinde ’leşş’ gibi kokuyor. 2 gün bekledim bu çöpleri alırlar, günü vardır diye. Bu akşam artık dayanamadım. Var mı ilgilenecek biri? Adrasan Kumluca’ya, bu beldeye lütfen sahip çıkınız. Eski haline döndürün lütfen. Söz veriyorum takipçisi olacağım. Bayramınız mübarek olsun'' paylaşımında bulundu.
Sahip çıkılmasını istedi! Emre Kınay, çöplerin toplanmasını ve Adrasan’a sahip çıkılmasını isteyerek "Ben 20 yıl önce geldim Adrasan’a ilk kez. Geldiğimde aşık oldum doğasına, denizine, deresine, samimiyetine. Köylüsü ile işletmeciler ile ahbap olduk yıllar içinde. Deniz aynı, doğa aynı ama bu çöpler o yürüyüş yolu boyunca park etmiş araçlar taaa denizin dibine kadar. Çöpler gördüğünüz gibi otellerin dibinde ’leşş’ gibi kokuyor. 2 gün bekledim bu çöpleri alırlar, günü vardır diye. Bu akşam artık dayanamadım. Var mı ilgilenecek biri? Adrasan Kumluca’ya, bu beldeye lütfen sahip çıkınız. Eski haline döndürün lütfen. Söz veriyorum takipçisi olacağım. Bayramınız mübarek olsun'' paylaşımında bulundu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >