Engin Altan Düzyatan Diriliş'e veda ediyor

Engin Altan Düzyatan.
Engin Altan Düzyatan.

TRT ekranlarında yayınlandığı günden bu yana ilgiyle izlenen ve sevilen dizi Diriliş Ertuğrul'un gelecek sene ismi değişiyor. Başrolünde Engin Altan Düzyatan'ın oynadığı dizi, Osman Gazi ismiyle devam edecek. Bu değişikliğe göre Düzyatan'ın bu sene diziye veda etmesi bekleniyor. Ayrıca yapım ekibi Osman Gazi rolü için ünlü oyuncu Burak Özçivit'le anlaştı.

TRT'nin başarılı yapımlarından olan ve reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğrul dizisinin başarılı başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan diziye bu sene veda edecek. Dizi sayesinde oldukça sevilen ve birçok ödüle de layık görülen oyuncunun karakterinin sona gelmesiyse sevenlerini oldukça üzdü.

İsminin Osman Gazi olarak değişeceği dizi yeni bir kadroyla ekranda olacak.

Ayrılacağını yalanlamıştı

Engin Altan Düzyatan'a diziden ayrılacağı iddiaları sorulunca da söylentileri kesin bir dille yalanlamış: Dizi devam ediyor ben de kadrodayım demişti. Ancak yeni sezonda dizinin adı değişecek. Halime Sultan'ın ölümünde olduğu gibi dizide işlenen tarih de değişecek. Ertuğrul Gazi bu sezon sonunda final de ölecek. Ayrıca, Burak Özçivit sosyal medyadan yaptığı açıklamada Osman Gazi'yi canlandıracağını ilan etti.

Gündoğdu karakteri tekrar dizide

İlk sezon dizide başarılı bir performans sergileyen ve izleyenler tarafından da oldukça sevilen başarılı oyuncu Kaan Taşaner bir alışveriş merkezi çıkışında görüntülendi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Taşaner,“Bildiğiniz gibi 'Diriliş Ertuğrul' dizisinden ayrılmıştım, tekrar dönüş yapabilirim. Şu an net bir şey yok, görüşmeler devam ediyor, bakalım bekleyip göreceğiz” dedi. Oyuncu dizide rol gereği başka bir obaya göç etmiş ve bu şekilde diziden ayrılmıştı.

Kaan Taşaner.
Kaan Taşaner.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >