Engin Altan Düzyatan Diriliş Ertuğrul'dan ayrılıyor mu?

diriliş
diriliş

Yayınlanan yeni sezon fragmanında Ertuğrul karakteri ölmüş olarak gösteriliyor. Diriliş Ertuğrul'dan gelen fragman Engin Altan Düzyatan hayranlarını meraklandırdı. Peki yeni sezonda ne olacak?

Diriliş Ertuğrul'dan gelen yeni sezon fragmanı hayranlarını meraklandırdı. Yayınlanan yeni sezon fragmanında Diriliş Ertuğrul karakteri ölmüş olarak gösteriliyor.

Engin Altan Düzyatan diziden çıkıyor mu?
Engin Altan Düzyatan diziden çıkıyor mu?

Bu durum ise hayranlarını üzdü. Sosyal medyada birçok kişi acaba Engin Altan Düzyatan diziden çıkıyor mu sorusunu sormaya başladı.

Dizi, bu akşam yayınlanacak olan 92. bölümü ile yeni sezonuna başlayacak.

Sezona nasıl bir hikaye ile başlayacak?

Ertuğrul Beyi öldü bilen Kayı Boyu yasa girerken, Ertuğrul'un yerine kardeşi Dündar, bey seçilecektir. Kayı boyu yeni bir sürece girerken Karacahisar Kalesi'nin komutanı Ares ise zafer kutlamalarına başlamıştır.

Kayı Boyu'nun ise artık tek bir hedefi vardır; Ertuğrul Bey'in intikamını almak.

İşte o fragman

Engin Altan Düzyatan kimdir?

26 Temmuz 1979 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Aslen Arnavut göçmenidir. Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun oldu. Dizi ve sinema oyunculuğunun yanında, profesyonel bir dublaj sanatçısıdır. Alkoçlar Şirketler Grubunun sahibi Ender Alkoçlar'ın kızı ve sinema sanatçısı Hülya Koçyiğit'in torunu olan Neslişah Alkoçlar ile evli ve bir erkek çocuk babasıdır.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >