Engin Altan Düzyatan'dan 'Diriliş Osman Gazi' yorumu

Diriliş Ertuğrul'un başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan.
Diriliş Ertuğrul'un başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan.

5. sezonuyla birlikte final yapmaya hazırlanan Diriliş Ertuğrul'un başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan dizinin geleceği ile ilgili açıklamalarda bulundu. Diriliş Ertuğrul'un devamı niteliğinde olacak Osman Gazi dizisinin başrolü Burak Özçivit hakkında konuşan Engin Altan, ''Burak kardeşim de rolün hakkını verecektir'' dedi.

TRT 1 ekranlarında 5 sezon boyunca reyting rekorları kıran DirilişErtuğrul dizisinin final tarihi belli oldu. Osmanlı'nın kuruluş dönemini başarıyla anlatan ve tüm İslam coğrafyasında karşılık bulan dizinin final bölümü 29 Mayıs günü yayınlanacak. Engin Altan Düzyatan, Diriliş Ertuğrul'un devamı niteliğini taşıyan Osman Gazi'nin başrol oyuncusu Burak Özçivit hakkında konuştu.

Düzyatan, Osman Gazi rolünü oynayacak Burak Özçivit hakkında konuştu.
Düzyatan, Osman Gazi rolünü oynayacak Burak Özçivit hakkında konuştu.
Burak kardeşim de rolün hakkını verecektir

Akşam'ın haberine göre, oyuncu Düzyatan, 3 sezondur TRT 1 ekranlarında fırtınalar estiren ve en çok izlenen yapımların başında gelen “Diriliş Ertuğrul”un mayıs ayında final yapacak olmasıyla ilgili soruya şu yanıtı verdi:

“Evet, dizi bitiyor. Artık biraz dinlenecek ve ailemle vakit geçireceğim.”

Ünlü oyuncu, “Diriliş Ertuğrul”un devamı niteliğinde olan ve yine aynı kanalda yayınlanacak “Osman Gazi” dizisinde başrolü üstlenen Burak Özçivit’le ilgili ise şöyle konuştu:

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >