Erdal Beşikçioğlu'nun Behzat Ç. macerası bitti mi?

Erdal Beşikçioğlu.
Erdal Beşikçioğlu.

● 6 yıl aradan sonra BluTV'de yayınlanmaya başlayan Behzat Ç. dizisinde kriz bitmiyor.

● Dizinin 5. sezon çekimlerinin iptal edildiği ve ekran macerasının bittiği iddialarının ardından yeni bir haber daha geldi.

● Başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu'nun diziden ayrılmak istediği söylendi.

● Oyuncunun senaryodaki değişiklikler yüzünden rahatsız olduğu ve bu yüzden yeni sezonda olmak istemediği belirtildi.

Behzat Ç. dizisindeki kriz bitmiyor. Dizi yayınlanma sürecindeki kriz dışında yeni bir haberle daha gündeme geldi. BluTV ile yaşanan sorunların ardından başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu'nun diziden ayrılmak istedi ve bu yüzden ciddi sıkıntılar yaşandığı ortaya çıktı.

Erdal Beşikçioğlu ayrılıyor mu?

BluTV ve dizi ekibi arasındaki beşinci sezon krizi henüz çözülmüş değil. Üstelik iki tarafta farklı iddialarda bulunuyor. Ancak bu krizden ziyade daha büyük bir sorun ortaya çıktı.

Behzat Ç. dizisini efsaneler arasına yazdıran karakter şüphesiz ki Erdal Beşikçioğlu. Ancak gelen söylentilere göre Beşikçioğlu diziden ayrılmak istiyor. Gelen bilgilere göre oyuncu kendisinden habersiz senaryo üzerinden yapılan değişikliklerden rahatsız oldun ve diziden çıkmak istiyor. Ayrıca ekibin oyuncuyu ikna etmek için uğraştığı da söylendi.

  • Umarız ünlü oyuncu ikna olur. Çünkü Erdal Beşikçioğlu'nun olmadığı bir Behzat Ç. düşünemiyoruz!

BluTV ile yaşanan kriz ne?

Behzat Ç. dördüncü sezonunu BluTV'de açtı. Ancak beşinci sezon anlaşma sağlanamadı. Bu durumu ortaya çıkaran ise Dizide Behzat’ın ağabeyi Şevket’e hayat veren Ege Aydan oldu. Aydan, Instagram hesabındaki bir gönderisine yapılan yoruma yanıt verdi. Aydan yeni sezonun vaktini soran bir takipçisine, “Proje durdu ne yazık ki anlaşamadılar”şeklinde yanıt verdi.

Ancak oyuncu daha sonra bu yorumu sildi. Bu durum da seyircinin kafasını karıştırmaya yetti diyebiliriz.

Behzat Ç. ekibi dizinin bittiğine yönelik açıklamalar yapıyor
Behzat Ç. ekibi dizinin bittiğine yönelik açıklamalar yapıyor

Şimdi ne olacak?

BluTV ekibi Behzat Ç.'nin devam edeceğini söylüyor. Ancak dizinin oyuncuları aynı fikirde değil. Üstelik Erdal Beşikçioğlu'nun ayrılma durumu da gündemde. Bu saatten sonra ne olacak bilmiyoruz. Ancak dizi kendine başka bir platform bulabilir.

Netflix ile bir dönem adı anılıyordu. Bu yüzden tekrar bir görüşme gerçekleşebilir.

Bu arada BluTV Ceo'su Aydın Doğan Yalçındoğan'dan dizinin bittiğine yönelik haberlerle ilgili bir açıklama geldi. Yalçın doğan Twitter hesabından bir açıklama yaparak, ''Bu haber yanlış'' dedi. Ancak bundan sonraki süreçte dizi aynen devam mı edecek yoksa bitecek mi hep birlikte göreceğiz.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >