Erkenci Kuş dizisinin yıldızı askere gidiyor

Can Yaman bedelli olarak askere gidiyor.
Can Yaman bedelli olarak askere gidiyor.

Başarılı, genç oyuncu Can Yaman son zamanlarda rol aldığı Erkenci Kuş dizisiyle adından sıkça söz ettiriyor. Oyunculuğu ile göz dolduran Yaman reklam tekliflerini de geri çevirmiyor. Başarısı giderek artan oyuncu gelen haberlere göre bedelli askerlikten yararlanarak askere gidecek. Dizinin ekibi çekim takvimini buna göre düzenleyecek.

Oyuncu Demet Özdemir'le birlikte Erkenci Kuş dizisinde başarılı bir performans sergileyen Can Yaman son zamanların en gözde oyuncusu oldu. Yılın Yükselen Adamı ödülüne layık görülen Yaman gelen bilgilere göre ağustos ayında askere gidiyor.

Can Yaman askere gidiyor

Star TV'nin fenomen dizisi 'Erkenci Kuş', tatil arası vermeden yaz boyu devam etmesi planlanıyor. Ancak dizide sürpriz bir gelişme yaşandı. Başrol oyuncusu Can Yaman, bedelliden yararlanarak Temmuz ayında asker olacak.

Dizinin başarılı oyuncusu Can Yaman, bu yaz Temmuz ayının son haftası ile ağustosun ilk haftalarında bedelli askerlik görevini yapacak. Çekim takvimi de ünlü oyuncuya göre ayarlanacak.

Demet Özdemir, Can Yaman.
Demet Özdemir, Can Yaman.

Kadroya yeni isim

Öte yandan Aslı Zengin ile Banu Zengin'in kaleme aldığı dizinin kadrosuna yeni bir oyuncu daha katılacak. Can Yaman'ın başrolünü Demet Özdemir'le paylaştığı 'Erkenci Kuş'un kadrosuna usta oyuncu Taylan Erler dahil olacak. Erler, dizide Polen karakterinin babasına hayat verecek.

Taylan Erler.
Taylan Erler.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >