Eskiden olsa gişe rekorları kırarlardı! Ekranın reyting garantili en yakışan çiftleri

​Eskiden olsa gişe rekorları kırarlardı! Ekranın reytingi garantili en yakışan çiftleri
​Eskiden olsa gişe rekorları kırarlardı! Ekranın reytingi garantili en yakışan çiftleri

Birlikte yakaladıkları uyum o kadar iyi ki, birlikte sinema filmi bile çekmeye başladılar.

Eski Türk filmlerinde birbirleriyle yakışan oyuncuları özellikle hep bir arada oynatırlarmış. Sebep olarak ise seyirci onları istiyor denilirmiş.

Günümüzde de benzeri durum işlenmiyor değil. Bugün ekranın birbirine en çok yakışan çiftleri; ya reklam ya da film projesi ile tekrar bir araya gelebiliyor.

Bu içeriğimiz de sizler için, ekranın birbirine en çok yakışan çiftlerini derledik.

Çağatay Ulusoy - Serenay Sarıkaya

                                    
                                    
                                    Şimdi her ikisi de farklı projeler de yer alsalar da, yıldızlarını parlatan Medcezir ile yakaladıkları uyum halen daha devam ediyor. Belli mi olur belki ileride bu sefer bir sinema projesi ile yeniden bir araya gelirler.
Çağatay Ulusoy - Serenay Sarıkaya Şimdi her ikisi de farklı projeler de yer alsalar da, yıldızlarını parlatan Medcezir ile yakaladıkları uyum halen daha devam ediyor. Belli mi olur belki ileride bu sefer bir sinema projesi ile yeniden bir araya gelirler.
Barış Arduç - Elçin Sangu

                                    
                                    
                                    Kiralık Aşk ile yakaladıkları uyum ve şöhreti güzel taşıyan ikili o kadar benimsendiler ki, şimdi Mutluluk Zamanı adlı sinema filmiyle yeniden bir araya geliyorlar. 3. proje ile yine bir arada olurlar mı bilinmez.
Barış Arduç - Elçin Sangu Kiralık Aşk ile yakaladıkları uyum ve şöhreti güzel taşıyan ikili o kadar benimsendiler ki, şimdi Mutluluk Zamanı adlı sinema filmiyle yeniden bir araya geliyorlar. 3. proje ile yine bir arada olurlar mı bilinmez.
Tolga Sarıtaş - Hande Erçel

                                    
                                    
                                    Güneşin Kızları ile çok sevilen 2 genç, şu an farklı projelerde bu dizide oynadıkları rolden çok farklı karakterlere hayat veriyor olsalar da halen daha fanları için AlSel olmaktan öteye gidemiyorlar.
Tolga Sarıtaş - Hande Erçel Güneşin Kızları ile çok sevilen 2 genç, şu an farklı projelerde bu dizide oynadıkları rolden çok farklı karakterlere hayat veriyor olsalar da halen daha fanları için AlSel olmaktan öteye gidemiyorlar.
İlker Kaleli - Burçin Terzioğlu

                                    
                                    
                                    Poyraz Karayel'de canlandırdıkları rolü gerçek hayata da taşıyan ikili, belki de sırf bu yüzden seyirci tarafından fazlasıyla benimsendi. Final bölümünde mutsuzluk gözyaşları dökülse de, gerçek hayatta mutluluk paylaşımlarını görmeye devam ediyoruz.
İlker Kaleli - Burçin Terzioğlu Poyraz Karayel'de canlandırdıkları rolü gerçek hayata da taşıyan ikili, belki de sırf bu yüzden seyirci tarafından fazlasıyla benimsendi. Final bölümünde mutsuzluk gözyaşları dökülse de, gerçek hayatta mutluluk paylaşımlarını görmeye devam ediyoruz.
Kerem Bursin - Hande Doğandemir

                                    
                                    
                                    Güneşi Beklerken dizisiyle şöhreti elde eden ikili, devam eden televizyon işlerinde başarıyı yakalayamasalar da bu dizide elde ettikleri uyum onlara başarı sağlamaya yetti. Bir daha herhangi bir proje ile bir araya gelirler mi merak konusu.
Kerem Bursin - Hande Doğandemir Güneşi Beklerken dizisiyle şöhreti elde eden ikili, devam eden televizyon işlerinde başarıyı yakalayamasalar da bu dizide elde ettikleri uyum onlara başarı sağlamaya yetti. Bir daha herhangi bir proje ile bir araya gelirler mi merak konusu.
Buğra Gülsoy - Özge Özpirinçci

                                    
                                    Komedi de öyle iyi bir uyum yakaladılar ki, artık kendi hazırladıkları projeler de bile birlikte çalışmak istiyorlar. Acı, Tatlı, Ekşi filmi de bu durumun ilk örneği. Devamı gelir mi? Merakla bekliyoruz.
Buğra Gülsoy - Özge Özpirinçci Komedi de öyle iyi bir uyum yakaladılar ki, artık kendi hazırladıkları projeler de bile birlikte çalışmak istiyorlar. Acı, Tatlı, Ekşi filmi de bu durumun ilk örneği. Devamı gelir mi? Merakla bekliyoruz.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >