Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden Tarık Ünlüoğlu'na veda

Tarık Ünlüoğlu.
Tarık Ünlüoğlu.

Usta oyuncu Tarık Ünlüoğlu, 61 yaşında hayatını kaybetti. Ani ölümüyle sevenlerini üzen Ünlüoğlu, birkaç yıldır Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde 'Ünal Bey' karakteriyle seyircinin karşısına çıkıyordu. Dizinin dün akşam ekrana gelen bölümünde usta oyuncu için bir veda sahnesi yayınlandı.

Usta oyuncu Tarık Ünlüoğlu, geçen ay akciğerinde meydana gelen problem nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı.

61 yaşında hayatını kaybeden Tarık Ünlüoğlu, 2018'de Akciğer rahatsızlığı nedeniyle ağır bir tedavi dönemi geçirmişti. Oyuncu, hastalığına rağmen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol alarak her Salı seyirciyle buluştu.

Veda sahnesi yayınlandı

Son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar dizisiyle karşımıza çıkan Tarık Ünlüoğlu 61 yaşında hayatını kaybetti. Dizide 'Ünal Kaplan' karakterine hayat veren Tarık Ünlüoğlu için veda sahnesi yayınlandı.

Dizide 'Ünal Kaplan'ın' ölüm haberini alan Çakırbeyli ailesinin üzüntüsü ekrana geldi. Ünlüoğlu için hazırlanan veda sahnesi ise izleyenlere duygusal anlar yaşattı.

Tarık Ünlüoğlu akciğer kanseri nedeniyle tedavi görüyordu
Tarık Ünlüoğlu akciğer kanseri nedeniyle tedavi görüyordu

'iyi uykular'

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın başrol oyuncusu Oktay Kaynarca dizideki rol arkadaşı ve dostu olan Tarık Ünlüoğlu'nun veda sahnelerini Instagram hesabından "İyi uykular" notuyla yayınladı.


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >