Fatma Girik veliahtını açıkladı

Fatma Girik kendisiyle ilgili açıklamalarda bulundu.
Fatma Girik kendisiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Yeşilçam'ın usta ismi Fatma Girik son zamanlarda yaşadığı hastalıklarla gündeme gelmişti. Sağlık durumu hakkında bilgi veren Girik, ''Kendime çok benzettiğim biri var'' diyerek yerine geçebilecek ismi açıkladı. Usta oyuncu ayrıca, ''Ölümden korkmuyorum, bir canlıyım. Elbet ölümü tadacağım'' dedi.

Yeşilçam dönemlerinde herkesin gönlünde taht kuran, herkes tarafından sevilen usta isim Fatma Girik, son günlerde evinde düşerek geçirdiği talihsiz bir kaza sonucunda yaşadığı sağlık sorunlarıyla gündeme geliyordu. Girik, sağlık durumu hakkına bilgi vererek kendisi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

'Ölümden korkmuyorum'

Posta’dan Alev Gürsoy Cimin’e konuşan Girik, ölümden hiç korkmadığını söyleyerek, ''Neticede robot değilim bir canlıyım; bir gün elbet ölümü tadacağım. Memduh Ün'e kavuşacağım. Ölüm kötü bir şey değil. Kötü olsa Allah ölümü vermezdi. Biz gideceğiz ki ardımızdan yenileri gelsin. Annem yaşıyor. Çok yaşlı ve bana ihtiyacı var. Sadece onu bırakıp gitmek istemem'' dedi.

Fatma Girik.
Fatma Girik.

Veliahtını açıkladı

Kendisinin veliahtı olarak Tuba Büyüküstün’ü gördüğünü söyleyen ünlü oyuncu, “Müthiş bir kız. Onu kendime de çok benzetiyorum. Dilerim bahtı hep açık olur. Ben bütün gençleri çok seviyorum. Güzel işler yapsınlar istiyorum. Biz yoklukta neler yaptık neler” şeklinde konuştu.

Tuba Büyüküstün.
Tuba Büyüküstün.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >