Fenomen diziden kötü haber! Oyuncular greve girdi

Savaşçı dizisi
Savaşçı dizisi

Fenomen dizi Savaşçı'dan izleyicilere kötü haber! Dizi oyuncuları, ödeme alamadığı için iş durdurma grevine girdi.

Başrollerini Berk Oktay, Murat Serezli, Sarp Levendoğlu, Burç Kümbetlioğlu ve Fırat Albayram gibi oyuncuların paylaştığı dizi ekibinin iddiaya göre, sekiz bölümlük ücretlerini alamadıkları için önceki hafta 5 gün boyunca işi durdurdu ve Eskişehir'den İstanbul'a döndü. İki bölüm ödeme aldıktan sonra iş başı yapan oyuncuların, yeni sezonun ilk bölümün çekimlerini bitirdikten sonra kalan 7 bölüm ücretleri için bir kez daha işi durdurduğu öne sürüldü.

Savaşçı dizisi, 48. bölümü ile şaşırtan bir sezon finali yapmıştı. Bordo Berelilerin hikayesinin anlatıldığı "Savaşçı"nın yeni bölümü, çok yakında üçüncü sezonuyla FOX ekranlarında tüm heyecanı ile yeniden izleyicisiyle buluşacak. Dizinin yayın gününde bir değişiklik beklenmiyor.

Oyuncu kadrosu greve girdi!

Konusuyla ve oyuncu kadrosuyla en çok izlenen diziler arasına adını yazdıran Savaşçı ile ilgili şaşırtan iddialar ortaya atıldı. Fenomen dizinin, ödemeleri aksattığı ve oyuncuların bu yüzden ikinci kez iş durdurma eylemi yaptığı iddia edildi.

Ödeme krizi mi, senaryo değişikliği mi?

İddialara göre; Savaşçı'yla ilgili gündeme gelen bir diğer iddia ise, sette ödeme krizi yüzünden değil; senaryoda yapılan değişiklikler yüzünden çekimlere ara verildiği yönünde.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >